За някои хора пазаруването е удоволствие, за други - необходимо

...
За някои хора пазаруването е удоволствие, за други - необходимо
Коментари Харесай

5 начина да пазаруваме разумно и да пестим пари

За някои хора извършването на покупки е наслаждение, за други - належащо зло. Какво би се случило обаче, в случай че супермаркетът знае авансово от какво имаме потребност, какви са нашите желания и кои продукти купуваме най-често?

Може да звучи като фантастика, само че не е - персонализираните предложения могат да ни върнат насладата от извършването на покупки.

Появата им е напълно естествена - светът се трансформира, потребителите стават все по-взискателни и се нуждаят от особено внимание. А търговците са подготвени да дават отговор на тези условия, като предложат персонално отношение към всеки, вземат под внимание усетите му и се възползват от преимуществата на цифровите технологии. Приложенията за извършване на покупки са една от тях.

Инсталираме ги на мобилния си телефон елементарно - единствено с няколко клика, и към този момент имаме " персонална " връзка с обичания си супермаркет.

Ако сме почитатели на френските сирена да вземем за пример, той ще ни изпрати нотификация за нови артикули или ще ни подсети по кое време сиренето Бри е понижено. Когато пък сме пазарували избрани артикули няколко пъти, приложението ще ни изпраща предложения за сходни продукти.
 Снимка 508032

И всеки ще се съгласи, че по този начин пестим време, пестим средства и се усещаме специфични - това са преимуществата на стратегиите за преданост. През 2020 година BILLA навърши 20 години в България, а програмата й за преданост BILLA Card също " порасна ". Тя към този момент е с друга визия и дава нови благоприятни условия за притежателите си. Ето пет от тях.

Пазаруването е към този момент в смарт телефона

Достатъчно е да свалим мобилното приложение BILLA APP, да се записваме и да се сдобием с цифровата си карта BILLA. При заплащане на каса, тя се маркира от касиера посредством самостоятелния баркод, наличен в приложението. На база на предходните ни пазарувания и продуктите, които търсим в приложението, получаваме персонализирани предложения, близки до предходните ни покупки. Можем да се възползваме и от промоционални ваучери за обичани артикули, налични всяка седмица в приложението.

Някой постоянно помни рождения ни ден

След като сме записали своята BILLA Card, получаваме 10% отстъпка като подарък за рождения си ден. Може да я употребяваме еднократно в интервала две седмици преди и три седмици след празника.
 Снимка 508043

Уикендите са особено време

В петък и събота се резервират добре познатите ни отстъпки на обичани марки и продуктови категории, които дава BILLA Card.

Изгодното извършване на покупки в никакъв случай не е било по-лесно

С BILLA Card имаме достъп до повече от 1000 продукта с трайно ниска цена отвън специфичните промоции. Те са маркирани със зелен етикет на регала в магазина.

Всеки желае да е част от огромно семейство

Обновената BILLA Card основава по-близки и персонални връзки с клиентите на комерсиалната верига. Така всеки от нас ще се радва на персонално отношение и на преимуществото личните му усети да дефинират самостоятелните предложения, които получава.

Настоящите карти за преданост на BILLA са годни до 10 март 2021 година, само че дават по-ограничени преимущества. Затова от веригата ни поучават да побързаме да се сдобием с новата карта, с цел да не пропущаме предложения. Все отново коледните празници занапред предстоят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР