За нова версия за тежкия инцидент с дете в Благоевград

...
За нова версия за тежкия инцидент с дете в Благоевград
Коментари Харесай

Огромна драма със запаленото дете! Нова версия

За нова версия за тежкия случай с дете в Благоевград от през днешния ден следобяд, осведоми БТВ. Четиригодишно дете е в сериозно положение с тежки изгаряния. Транспортирано е в " Пирогов ", където медиците се борят за живота му.

Репортерката Кристина Налбантова се включи от болничното заведение с детайлности за случая: " Обстоятелствата се обясняват, като главните версии са две. Първата майката е изразила пред полицията и незабавните медици в Благоевград. Тя е споделила, че бащата на детето го е залял с бензин и го е запалил.
-->
Но версията на хора на място и съседи на фамилията е друг - че се касае за битов случай. Според думите им пред кореспондента ни Мариета Димитрова излиза наяве, че пет деца са оставени без контрол да си играят с туба бензин и точно това е провокирало случая. Самата майка е споделила пред прокуратурата, че бащата е запалил детето, защото е желала да отбрани останалите си деца.

Така или другояче детето е в тежко положение, настанено е тук в " Пирогов ". В момента то се намира в шокова зала на Клиниката по изгаряния. Транспортирано е към 17 ч. ",информира Налбантова.

Д-р Валентин Димитров, изпълнителен шеф на УМБАЛСМ " Пирогов " приказва пред медиите за положението му: " В 17,15 ч. постъпва при нас, незабавно е вкарано в шокова зала. Колегите работят сега и са напрегнат. Детето е в сериозно положение с заплаха за живота. Всички останали информации ще бъдат на следващия ден, в този момент сега най-важно е да оцелее ", сподели той.

Към момента разпитът на бащата продължава във Второ районно ръководство в Благоевград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР