За нова предизборна манипулация алармираха читатели на ПИК от Източна

...
За нова предизборна манипулация алармираха читатели на ПИК от Източна
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Забавени ли са сметките за ток в половин България в полза на Румен Радев

За нова предизборна операция сигнализираха читатели на ПИК от Източна България. По думите им едно от енергийните дружества е било притиснато да забави за на битовите консуматори за след изборите, с цел да не бъдат жителите в потрес от цената им по време на ръководството на Румен Радев, защото едноличната му 7-месечна тирания докара до ценови потрес във всеки стопански бранш.

В сигнала до редакцията на ПИК се показват подозрения дали забавянето на не е обвързвано с напън от страна на на Румен Радев. " Моля ви, проверете за какво за първи път в половин България се бавят с 3 дни и несъмнено ще дойдат чак другата седмица, с цел да е след изборите ", пишат читатели на медията ни.
свързани новини10908на 10.11.202153894на 05.11.2021
Причината е повече от явна - след внезапния скок в цената на електрическата енергия се чакат доста по-високи сметки, което може да се отрази върху изборните резултати на президента.

Хората се съмняват, че обезпокоени от размера на фактурите, които ще получат българите за ток, както и от реакцията на неодобрение, Румен и кабинетът му са подхванали опити да отсрочат с няколко дни издаването на сметките. " Така хората към президента ще си подсигуряват успокоение до изборния ден, а солените сметки няма да се отразят на гласоподавателите и на изборните резултати ", пишат читателите ни.

В сигнала до медията се споделя още, че най-вероятно част от ЕРП-тата са се поддали на натиска, тъй като забавянето на някои сметки към този момент е реалност и има семейства, които по това време от месеца към този момент би трябвало да са получили фактурите си, само че до този миг това не се е случило.

Припомняме, че през ръководството на Румен и служебните му кабинети цената на електрическата енергия в България внезапно се подвигна, което стартира да си личи и в за битовите консуматори. Отделно в страната има голям скок и в цените на газа, горивата, стоките и услугите. Експерти предвиждат, че идващите месеци ще бъдат извънредно тежки за най-бедните семейства, които ще са изправени на прага на оцеляването.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР