За нов управленски мандат ще се кандидатира кметът на община

...
За нов управленски мандат ще се кандидатира кметът на община
Коментари Харесай

За пети път: Емил Кабаиванов се кандидатира за кмет на Карлово

За нов управнически мандат ще се кандидатира кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов. Той съобщи желанието си пред сътрудници, съидейници, общински съветници, кметове на обитаеми места, другари и медии на среща, състояла се през днешния ден в Бухаловия хан – емблематична къща в етнографския комплекс „ Старинно Карлово “.

„ Наближава краят на един прекомерно необикновен мандат, кондензиран с доста и разнообразни по темперамент събития; с доста провокации, каквито не сме преживявали. Този мандат сложи на тестване нашата воля, опциите ни и способността ни да работим в екип… Продължаваме да работим по очистване на последствията от най-тежкото тестване – бедствието на 2 септември 2022 година… Днес общината няма никакви отговорности, среща се в безспорна финансова непоклатимост. Това ни оказа помощ, даже и без бюджет досега, да разгърнем сериозна ремонтна стратегия. Тя основава неудобства на нашите съграждани, за което още веднъж се оправдавам, само че нейната реализация ще ни разреши да възобновим както Карлово, по този начин и доста обитаеми места. Паралелно с това подготвихме стратегическите документи за развиване на общината: Интегрирана тактика за развиване на общността и План за градска подвижност по Плана за възобновяване и резистентност. Предстои да вземем решение за създаване на общински фотоволтаичен парк и да възстановим предприятието „ Благоустройство и комунално стопанство “, сподели доктор Кабаиванов.

Председателят на общинската организация на СДС  Антон Минев  пожела да му върви по вода със остарелия българския бит – менче и китка здравец. Ако завоюва вота наесен, Емил Кабаиванов ще стане кмет на Карлово за пети път, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР