За нищо на света Антония Петрова няма да сложи край

...
За нищо на света Антония Петрова няма да сложи край
Коментари Харесай

Антония Петрова го играе на "щастливото семейство", а ръси заплахи към любовницата на Батинков! (ВИЖ ТУК)

За нищо на света Антония Петрова няма да постави завършек на брака си с Ивайло Батинков. Още повече, когато му е родила две деца и рискува да остане по едно и също време уединен родител и да се елементарни с благинките от работата в взаимния бизнес. Това разкриха близки до нея източници, които довериха, че отричането на изневярата на Батинков е ход от страна на Тоца.

Както знаем, тя съобщи преди дни, че слуховете за развода й са неистина, както и било неистина това, че мъжът й си има държанка. " Ивайло да ми изневери на мен - това е вицът на годината ", изкиска се Тоца, само че някак неубедително.

Тя постна стотици публикации с изказванията си, само че все пак липсват умилителните й снимки на фамилна идилия, с които ни заливаше преди. Източниците разкриха, че Петрова е дала прошка на Батинков или най-малко се пробва да му елементарни обстоятелството, че е мачкал чаршафите с друга, а той й заречен това да не се повтаря.

" Антония едвам не му издра очите като научи за другата, а на нея й подвигна подобен скандал, със закани и обиди, както прилича, че напряко не е за разправяне. Ивайло сякаш скъса с въпросната, само че доколкото го познаваме, това или е краткотрайно, или ще си откри нова, единствено да поотшумят нещата ", разясняват източниците.

Петрова била в смут от мисълта, че някой ден самият той може да й изиска бракоразвод и се чудела по какъв начин да го задържи.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР