За никого не е тайна, че преди няколко години Каканашена

...
За никого не е тайна, че преди няколко години Каканашена
Коментари Харесай

Пишман дизайнерката Миглена Каканашева не ще да се връща в България

За никого не е загадка, че преди няколко години Каканашена закри изненадващо уеб страниците си за облекла и отпраши за чужбина, заявявайки, че й липсва ентусиазъм и има намерение да се занимава с по-възвишени неща. Мълвата носи, че по този метод се пробвала да замете следите от Данък добавена стойност аферите, които въртеше. Данъчните отговорности на компаниите й възлизали на над 400 бона.

 

Всъщност Мегз отлетяла наложително за Дубай, откакто била погната от данъчните. Според формалното й пояснение обаче, възнамерявала да отвори нова страница в живота си. Повод за огромната интервенция станаха десетките неплатени актове за налози, формирани на компаниите й.

 

Да не пропущаме, че Каканашева към този момент има зад тила си една условна присъда за машинация, откакто с някогашния й другар – престъпно проявеният Румен Рончев, оповестиха джипа й за откраднат, с цел да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито. Към днешна дата Рончев е зад решетките по друго обвиняване – за трафик на опиати.

 

Почти по същото време Миглена рани и жена при злополука, за което получи 8-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен период и остана без брошура за идващите 10 месеца. Наложи се да заплати и разноските по делото, както и обезщетение на потърпевшата в размер на 7 000 лв.. Това са единствено дребна част от провиненията на скандалната дизайнерка от Раковски.

 

В Дубай Каканашева се опита да откри ново доходоносно занятие за изява, гласейки се да стане новата Наталия Кобилкина. Пишман дизайнерката провежда семинари на тематика „ Как да трансформираме любовния си живот “, които води на негоден британски. Очевидно се пробва да притегли заблудени чужденци, подготвени да попълнят банковата й сметка, само че по този начин и не излиза наяве дали са се намерили наивници да се включат в начинанието й.

За сметка на това потребителите на обществената мрежа я оприличиха като „ Кобилкина от Али Експрес “.

 

До наскоро Мегз въртеше състоятелен ухажор от арабски генезис, за който твърдеше, че се грижи за нея. Очевидно обаче двамата са се разделили, с което е секнало и финансовото й кранче и в този момент Каканашева се чуди по какъв начин да изкара лесни пари. Поради тази причина се е насочила към организирането на семинари на тематика обич и личностно рационализиране.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР