За нея първата среща е изненада – колко високо е

...
За нея първата среща е изненада – колко високо е
Коментари Харесай

Любимецът от Фермата Балан издаде лични подробности за връзката си

За нея първата среща е изненада – какъв брой високо е момчето, чакащо в колата. За него първата среща е разстояние от столицата до Варна, което би трябвало да се стопи. Те са едни от най-големите любимци измежду влогърите у нас - Калоян Димитров–Балан и неговата Надя.

" Той беше в София, а аз във Варна. Предстоеше ми да отпътува за Америка за цялото лято, само че в последна сметка аз взех решение да остана с този човек и да си преместя общо взето целия живот от Варна в София, като изоставих университета и приятелите ", споделя Надя пред " Тази събота и неделя ". Целият диалог с тях може да видите ТУК.

" Това бе огромен жест от нейна страна, тъй като доста малко хора и в частност дами биха създали това за приятеля си. А и ние се познавахме тогава от няколко месеца. Просто аз сложих картите на масата и споделих: Или идваш при мен в София, тъй като аз във Варна няма да се върна, или просто няма смисъл да се хващаме на хорото. Тя се съгласи да пристигна в София и това бе сладкодумен факт за желанията ѝ ", показа и Калоян Димитров-Балан.

Но макар огромната стъпка, Америка се случва и Надя отпътува оттатък Океана. Месеци по-късно любовта я посреща с баница в ръка и мощна прегръдка.

" Когато намериш верния човек, нещата се случват. Няма потребност да се гоните, да си бягате, да си играете на дребно и така нататък Обикновено тя е балансьорът в нашата връзка и нямаме дразги, нямаме какво да разделяме, всичко ни е общо ", споделя Калоян, който бе участник в един от предходните сезони на " Фермата ". Надя добавя, че двамата не споделят всичко в обществените мрежи, както мнозина си мислят:

" Има доста неща, които не са за обществените мрежи, само че това по никакъв метод не ни е пречило да се откриваме пред хората. Хората доста харесват, когато си откровен, когато си непосредствен. "

Така прямостта води до предложение за брак по време на снимане на клип. Момчето от Попово застава на колене пред момичето от Разград. " Ние не сме доста по огромните изненади и дарове. По-скоро по сантименталните и дребните. Примерно аз доста обичам дюнер и доста пъти той се е прибирал от работа и ми носи ей по този начин един дюнер ", признава Надя. Според Калоян двамата трептят на една периодичност. Имат общи ползи и общи визии за нещата.

" За мен фамилията постоянно е преди всичко. Ако нямаш връзка със фамилията си, ти си като дърво без корен, ти вехнеш. И двамата живеем в София, само че по никакъв метод не забравяме корените си и постоянно се стараем, когато се приберем, на хората да им дадем от този селски обичай. Всеки се е нагледал на разкош, само че когато покажеш нещо от село, това им стопля душата. Много българи са отвън България и тези фотоси, тези видеа, които споделяме, им стоплят сърцата ", споделя Балан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР