За неприятна ситуация сподели мъж в мрежата. Валери Митков разказва,

...
За неприятна ситуация сподели мъж в мрежата. Валери Митков разказва,
Коментари Харесай

Нарушител плати глобата си, но твърди, че отнесъл и викове, обиди и заплахи

За неприятна обстановка показа мъж в мрежата. Валери Митков споделя, че е станал обект на " несъобразено " отношение, когато употребявал градския превоз в Сливен. Случката се разиграла по линия 116, а във Facebook  е споделена на 28 май.

Мъжът споделя, че в тази ситуация е бил извършител - нямал билет, само че бил квалифициран почтително да си заплати плануванаъа санкция. " Предварително си бях подготвил парите ", прибавя той.

Това, което предвиждал, че ще стане, се случило. Пристигнали контрольорите по линията, които глобили мъжа. След това обаче той твърди, че последвало и ненадейно отношение.

" Впоследствие 2-те дами идват и ми поставят санкцията, аз си я заплащам, останаха и започнаха закани, обиди, викания! ", споделя той. Митков споделя, че не мисли да оставя случилото се по този начин, добавяйки че евентуално камерите на транспортното средство са снимали обстановката.

Вижте цялата обява, споделена от  Валери Митков:

" Здравейте група!  Искам да се оплача от контрольорите по линия 116, за несъобразеното отношение към мен (като пътник). Предварително си бях подготвил парите за глобата… Нямах билет, само че знаех, че ще имам санкция. Впоследствие 2-те дами идват и ми поставят санкцията, аз си я заплащам, останаха и започнаха закани, обиди, викания!

Всичко това което се случи си мисля, че се е записало на камерите в рейса! Няма да оставя нещата по този начин! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР