За непочистени спирки на градския транспорт, подходи към пешеходни подлези,

...
За непочистени спирки на градския транспорт, подходи към пешеходни подлези,
Коментари Харесай

180 хил. лв. глоби отнесоха фирмите в София за непочистени от снега тротоари

За непочистени спирки на градския превоз, подходи към пешеходни подлези, както и за некачествено почистени тротоари и вътрешноквартални улици, са наложени наказания за 180 371 лева на компаниите, виновни за зимното разчистване на града, съобщиха от Столичната община.

Най-много непочистени обекти екипите на Столичния инспекторат са открили в регионите " Студентски ", " Овча купел ", " Панчарево " и " Витоша ".

При контрола са наложени 77 наказания за непочистени спирки в " Триадица ", " Подуяне ", " Връбница ", " Лозенец ", " Студентски ", и други. За непочистена спирка на градския превоз до 07:30 ч. глобата е в размер на 2 000 лева

Столичните инспектори са направили и инспекции за почистването на прилежащи площи към търговски обекти. Наложени са 120 санкции за непочистени прилежащи площи пред търговски обекти на обща стойност 5 160 лева в днешния ден. Съставени са и 58 броя констативни протоколи с наставления на частни парцели на домоуправители за разчистване на прилежащите им територии от сняг и лед. Най-много наказания за несъблюдение на това обвързване получиха в регионите " Изгрев ", " Илинден ", " Младост ", " Възраждане ", " Кремиковци " и " Панчарево ". 

От Столичната община припомнят, че притежателите на здания са задължени да почистят терените пред съответните си парцели.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР