За най-заможната прослойка от световното население кризите или нямат значение,

...
За най-заможната прослойка от световното население кризите или нямат значение,
Коментари Харесай

Какви луксозни автомобили ще видим в София

За най-заможната каста от международното население рецесиите или нямат значение, или даже усилват благосъстоянието ѝ - това е истина, потвърдила се през годините. Затова и не е по никакъв начин неочакван обстоятелството, че през последните години, до момента в който автомобилният бранш в частност и светът като цяло са разтърсвани от тежки рецесии с разнороден темперамент, производителите на първокласни артикули, в това число премиум коли, бележат рекордни облаги.
`Какви

Посетителите на автомобилното ревю в София, което отваря порти на 3 юни в столичния Интер Еспо Център, ще имат привилегията да видят онлайн многочислени министър председатели на първокласни модели, които показват образно най-хубавото, на което е способна актуалната автомобилна промишленост.
`Какви

От BMW са подготвили няколко изненади за българската аудитория, една от които е главно обновената Серия 8 – един от най-благородните представители в гамата на баварския производител. „ Осмицата” се предлага на пазара с три осъществявания на каросерията – купе, кабриолет и купе с четири порти с означението Gran Coupe. За задвижването на модела дават отговор динамични и ефикасни редови шестцилиндрови и V-образни осемцилиндрови мотори, като най-мощният модел е расовият състезател M8 с мощ до 625 конски сили.
`Какви

Друга премиера на щанда на BMW ще бъде новият ексцентричен електрически SUV модел iX в най-мощното си осъществяване M60, което разполага с 619 к.с. и 1015 Нм, форсира за 3,8 секунди от място до 100 километра в час и изминава 566 км с едно зареждане на батерията съгласно нормите WLTP. Редом с iX M60 ще може да бъде забелязан и i4 M50 – един не по-малко впечатляващ електрически автомобил с динамичен дух.
`Какви

Audi от своя страна ще покажат актуализирания си флагман – първокласната лимузина A8, която може да бъде поръчана с 6- или 8-цилиндрови мотори, има версия с plug-in хибридно задвижване, както и спортно-елегантен топмодел в лицето на S8 (какъвто точно ще бъде експонатът на щанда), задвижван от V8 с 571 к.с.
`Какви

За тези, които желаят да имат още повече място на задните места, се предлага и вид с удължено междуосие. Други много забавни новости, които марката ще покаже пред аудитория на ревюто, са дело на Audi Sport – марката с четирите пръстена на емблемата ще извади компактните спортисти RS 3 и RS Q3, задвижвани от паметния бензинов петцилиндров турбодвигател на компанията, притежател на редица оценки.
`Какви

При Mercedes акцентът ще бъде подложен върху един от представителите на електрическата гама на марката, като кой тъкмо ще бъде той за момента се пази в загадка. Иначе посетителите сигурно ще останат впечатлени също по този начин от първокласния темперамент на трансформиралата се в пример за своя сегмент S-класа, която ще бъде показана в осъществяване S 580 с осемцилиндров бензинов мотор, както и от внушителния по мярка и мощ SUV модел Mercedes-AMG GLS 63, чийто битурбо „ осмак” разполага с 612 к.с. и 850 Нм, задоволителни да ускорят тежкия мастодонт за едвам 4,2 секунди от 0 до 100 километра в час.
`Какви

Новото потомство на един от най-луксозните SUV модели на планетата - Range Rover, извeстен още като „ Императора”, безспорно ще бъде една от звездите на щанда на „ Мото-Пфое”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР