За нас влизането в парламента не е самоцел, а стъпка

...
За нас влизането в парламента не е самоцел, а стъпка
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Протестът на 12 януари е срещу ковид папагалите в управлението на България

" За нас влизането в Народното събрание не е самоцел, а стъпка към крайната цел - ръководството на страната " сподели доктор Костадинов в предаването „ Беновска пита ".

Заробването към този момент е реалност от октомври месец при въвеждането на зеления документ и това, че на народните представители ще им бъде неразрешен достъпът до Народното събрание касае доста малко хора в България, само че е знаково, по този начин отговори водачът на Политическа партия Възраждане на въпроса " Ще ни заробят ли със зелен синджир?

" Говорим за борба, която се явява деветия вал на свободата, тъй като откакто към този момент и в Народно събрание е взето решението да се влиза със зелен документ, оттук нататък ще предстоят ограничавания за влизане във всички останали държавни институции, както е в упадъчния гетоиден свят в Западна Европа " добави Костадинов.

Лидерът на Възраждане акцентира, че макар страха от тези вреди, се вкараха рестриктивните мерки, което приказва за " брутална взаимозависимост на ръководещите и на тези, които претендират да са някаква съпротива, от външни фактори и сили ".

" Ако човек си постави подобен препарат, защо се счита - за препариран, а не за имунизиран. Виждаме една неописуема и невиждана реклама на търговски артикул. Медиите са заливани от агитация на ужаса, ориентирана суматоха и неуравновесеност " разяснява Костадинов.

Той показа, че в Народното събрание се сблъсква със фракция, която твърди, че зеленият документ пази, а той се открива въз основата на имунизация, въпреки да е добре прочут факт, че имунизацията не защищава от заразяване и гибел.

Костадинов добави, че документ се издава и на преболедували, само че пък има хора, които се заразяват по няколко пъти, издава се и след извършен ПСР тест, който от време на време дава отклонения в границите на 3 дни и не е прецизен, а и може да се заразиш в границите на тези дни, в които е годен като узаконяване.

В момента има скок в инфектираните, макар зеления документ, което подсказва, че той не прави работа - сподели още Костадинов.

Лидерът на Възраждане означи, че на съвещанието на здравната комисия Елена Гунчева не е била поканена, а тя е член на комисията. Той показа, че е приказвал с представителна извадка от всички политически партии в Народното събрание и всеки един с ръка на сърцето си е декларирал, че зеленият документ е нездравословен, само че няма по какъв начин да гласоподават с Възраждане.

Беновска означи, че огромна част от народните представители имат документи, които не са същински. Д-р Костадинов акцентира, че въвеждането на зеления документ е кутията на Пандора за всички държавни здания, в това число и за медийните студия.

Относно новият министър на опазването на здравето Костадинов съобщи, че има положително мнение за Асена Сербезова, тъй като е добър експерт, само че казусът е, че в българската политика хората, които поемат уговорката да ръководят, сякаш поемат и други задължения към други хора. " Те не си вземат решенията сами.

Костадинов означи, че най-големите проблеми на България са изгубването на българската нация, здравната злополука поради 30-годишното безхаберие и просветителния апокалипсис, превръщаш децата в аморфна маса без национално съзнание, неналичието на суверенитет на страната, неспособност да се отбраняваме сами.

" Не би трябвало да има никакви проби за деца " упорства Костадинов. Лидерът на Възраждане прикани всички, които не желаят да се помиряват в рестриктивните мерки, да дойдат на 12-ти януари от 12 часа пред Народно събрание, тъй като би трябвало ясно да се покаже, че българите ще вземат решение какво да се случва в страната.

" Другата седмица имаме изпит по достолепие и народна власт. Ако другата седмица нашият народ издържи този изпит, ние ще можем да премахнем тези ограничаващи ограничения, в това число даже и безсмисленото носене на маски " - в умозаключение сподели водачът на Възраждане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР