За нас кампанията още не е започнала. Ние имаме пряк

...
За нас кампанията още не е започнала. Ние имаме пряк
Коментари Харесай

Тома Биков: Нашата първа задача е да върнем България на пътя на растежа

За нас акцията още не е почнала. Ние имаме директен ангажимент към превъзмогването на рецесията – здравна, икономическа и социална. Правим съзнателен избор в това отношение, тъй като носим отговорността за това, какво се случва в страната. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Нашата първа задача след изборите ще бъде да върнем България на пътя на растежа още тази година. Заедно с това след изборите се надяваме да възстановим и политическия разговор, с цел да може да се извършат по-дълбоки промени в страната в редица браншове. Искаме или не, ще се сблъскаме с проблемите и ще ги решим дружно “, посочи Биков.

„ За нас приоритет е и оправянето с Коронавирус рецесията. Ние се оправяме добре и до момента “, добави политикът. „ Управляваме Коронавирус рецесията от една година. Ако бяхме на мястото на съпротива, най-вероятно щяхме да вършим тъкмо противоположното на това, което прави Българска социалистическа партия, а точно да се опитаме да решаваме проблемите, вместо да ги сътворяваме “, уточни депутатът от ГЕРБ.

По думите на Тома Биков, България е една от страните, които пропусна първата вълна с помощта на навременните ограничения, които предприе. „ Ако не бяхме взели тези ограничения в този момент щяхме да сме в покруса, а не пред предизвикателство. Всички ограничения бяха подхванати относително бързо. Никой не очакваше това, което се случи. Вече при третата вълна имаме по-добра подготвеност да я посрещнем. На този декор към този момент мислим за икономическото ни развиване “, съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР