За нас е удоволствие да Ви съобщим, че благотворителната инициатива

...
За нас е удоволствие да Ви съобщим, че благотворителната инициатива
Коментари Харесай

Кампанията "Призив" дари 20 000лв. в подкрепа на застрашените животни в Родопите

За нас е наслаждение да Ви съобщим, че благотворителната самодейност “Призив " подари 20 000лв . на фондация “По-диви Родопи ” в поддръжка на застрашените типове животни.
Повече от 35 000 пъти България се вслуша в гласа на изчезващите животни, припознавайки се в идеята на албума “Призив ”, като по този начин способства за най-мащабното презаселване на типове елени в страната през последните години. По този метод акцията сполучливо доближи финалния си стадий и подкрепя завръщането на редица скотски типове в района.
Радваме се да споделя, че досега над 40 eлена лопатар и 7 благородни еленa сполучливо бяха презаселени в Родопите. Планират се и просветителни стратегии, които да приобщят към идеята деца и юноши. Приложено споделям прес информация с повече елементи по отношение на усвоението на дарението и бъдещите проекти на уредниците да основат устойчива смяна по отношение на казуса със застрашените типове в Родопите. Снимков материал във високо качество може да бъде изтеглен от Искрено се надяваме да ни подкрепите, посредством разпространяването на този материал, с цел да успеем дружно да достигнем до оптимално доста хора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР