За нас е чест да изпълняваме мисията си навсякъде и

...
За нас е чест да изпълняваме мисията си навсякъде и
Коментари Харесай

НСО показа как e охранявла Росен Желязков в Киев

" За нас е чест да изпълняваме задачата си на всички места и абсолютно, в това число в зони на военни спорове ". С този коментар от Националната работа за защита разпространиха в формалния си профил в Инстаграм фотоси от визитата на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков и депутати в украинската столица Киев преди седмица.
Снимка: Инстаграм/НСО
От фрагментите се вижда по какъв начин тежковъоръжени гардове от НСО пазят първия човек в страната и народните представители, които имаха основни срещи в Киев, в това число с президента Володимир Зеленски.
Снимка: Инстаграм/НСО
На 7 февруари българската делегация стана очевидец на съветски ракетни удари по Киев и други украински градове. Депутатите и ръководителят на Народното събрание бяха в бомбоубежище и видяха от първо лице пред какво се изправя популацията на Украйна всекидневно.

Пътуването на Желязков и депутатите до Украйна и назад лиши общо 24 часа с брониран трен. Те дефинираха визитата като цялостна с изненади, отбелязва dir.bg.
Снимка: Инстаграм/НСО
" 4-5-годишни деца, които умерено и търпеливо стоят и изчакват дружно с родителите си да отмине въздушната паника. В последните две години това е всекидневието им. Тяхното детство е белязано от тези ежедневни и еженощни паники. Не знам тези деца какво ще си спомнят, само че сигурно това ще остави дълготраен отпечатък ", разяснява Росен Желязков след завръщането си в България.
Снимка: Инстаграм/НСО
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР