За нас 2020 г. със сигурност ще остане белязана в

...
За нас 2020 г. със сигурност ще остане белязана в
Коментари Харесай

Какъв подарък! Илиана Раева показа внучката за ЧРД, написа мили думи на празника

За нас 2020 година сигурно ще остане белязана в историята като годината на ковид, само че за легендата ни в художествената гимнастика Илиана Раева това ще е доста повече. След като по коледните празници разбрахме, че и двете ѝ дъщери са бременни, преди дни на бял свят се роди Емили - втората ѝ внучка и първо детенце за щерка ѝ Славея.

Виж още: Ето го и него! Влюбената Славея Сиракова сподели обичания мъж

С новината се похвали самата Илиана Раева, като разгласява фотография, на която се вижда, че близки и родственици са се събрали към маса, с цел да честват появяването на Емили. 

Виж още: След Славея и Виолета Сиракова разгласи, че е бременна! Илиана Раева чака 2 внучета през годината

Дни по-късно обаче спортното семейство отпразнува следващ празник - рожденият ден на Илиана Раева. Тя навърши 57 години и сигурно изписването на Емили е най-големият подарък, който е получила за празника, защото двете събития съвпаднали по дата.

Виж още: Илиана Раева е в щастливо очакване на две внучета в сантиментална конюнктура

За рождения си ден ръководителят на българската федерация по художествена гимнастика разгласява фотоси на Емили в профила си във Фейсбук. Както и текст: " Честит Рожден Ден, блага бабо! Искам да ти кажа какъв брой те обичам и какъв брой доста се веселя, че към този момент съм при вас. Изпращам ти доста целувки и скоро отново да дойдеш да ме видиш, тъй като виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат ".

Виж още: Илиана Раева стана баба за повторно! Славея Сиракова стана майка на момиченце

" Обичам ви повече от всичко на света! Добре пристигнала у дома дребна, изящна, порцеланова Емили! Бъди здрава, мощна, интелигентна, добра, красива, смела, въодушевена, изпълнена с обич и храброст ", пък написа прочувствено Илиана. 

Легендата ни в художествената гимнастика написа и дълъг текст, с който прави равносметка за годините и написа пожеланията си за идващите. " Здраве, Любов и Светлина ", пожелава тя на всички, а и на себе си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР