За момента не предвиждаме никаква промяна в сроковете на действието

...
За момента не предвиждаме никаква промяна в сроковете на действието
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: За всеки средноинтелигентен човек е видно, че да пиеш дезинфектант е лудост

За момента не предвиждаме никаква смяна в периодите на действието на документите, съобщи доцент Кунчев. Това, което е контрактувано на интернационално равнище - да бъде съкратен интервалът единствено за цел пътешестване и прекосяване през границите, по никакъв метод не касае периодите за България - те не се трансформират все още, изясни здравният контрольор. Срокът на зеления документ у нас е една година за България, отвън страната - 9 месеца. Доц. Кунчев разяснява и известната в обществените мрежи тематика за хлорния диоксид. "За всеки средноинтелигентен човек е видно, че да пиеш дезинфектант е полуда. Това вещество има напълно други цели и задания, и то не е предопределено за пиянство по никакъв метод ", безапелационен е доцент Кунчев.
Снимка: Българска телеграфна агенция, списък
 
"За жителите с изминал документ, в случай че създадат бустерна доза им се издава нов подобен, с който могат да пътуват. За момента документът за бустер е неопределен ", добави доцент Кунчев.
 
Мисля, че до няколко дни и централната южна зона също ще навлязат в стадий 3 от проекта, защото порастват областите, добави той. "Катерим по пика на вълната и този растеж ще продължи през идващите 1-2 седмици и ще стартира нормализиране ", безапелационен е здравният контрольор.
 
На въпрос за стягане на ограниченията на национално равнище, доцент Кунчев съобщи, че това ще се разиска, в случай че 2/3 от областите влязат в режим на повишаване на случаите и местни ограничения.
 
 

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР