За мнозинството Ромина Андонова-Тасевска не се справя добре с новите

...
За мнозинството Ромина Андонова-Тасевска не се справя добре с новите
Коментари Харесай

Попиляха Ромина Тасевска: Скрий се и не се показвай по телевизията!

За болшинството Ромина Андонова-Тасевска не се оправя добре с новите си задания и по-скоро нервира, в сравнение с да впечатлява с уменията си. На първо място, съгласно феновете при нея липсва харизмата, която очевидно е била присъща за Нана. Освен че се притесняваше по време на дебюта си, тя бе посочена с името на предшественичката си и от страна на съдията и това в допълнение я стресира. Като за първи ден може би е обикновено, тъй че по-делиактните натури побързаха да ѝ пожелаят да се научи с течение на времето.

За други обаче водещата има нетърпим тембър и даже свети с говорни недостатъци. Тънкото възприятие за комизъм на Нана е заместено с “тъпизми ” и неумение да овладее новите термини, да управлява разговора, без да го прави отегчителен и безреден. Намесиха се даже коменари и за веждите на Ромина, които очевидно наподобяват прекомерно черни на фона на русата ѝ коса.

Така дебютът ѝ като водеща на формата “Съдебен спор ” по-скоро замязя на цялостно крушение в очите на Негово Величество Зрителя. Дали наследничката на Нана ще съумее да преодолее негативите си, занапред ще забележим. Вероятно огромна част от феновете и за в бъдеще ще имат усложнения да свикнат с нея.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР