За мнозина диетите са несъвместими с нормалния начин на живот.

...
За мнозина диетите са несъвместими с нормалния начин на живот.
Коментари Харесай

Трикове за стройна фигура без строги диети и изтощителен спорт

За мнозина диетите са несъвместими с естествения метод на живот. По-препоръчителни са природосъобразните способи за възстановяване на обмяната на веществата и изхвърлянето на токсините от тялото, които водят до хубава фигура и положително здраве. Можете да надхитрите тялото си и да го накарате да отслабне, в случай че знаете какво да ядете и пиете, както и кои точки да масажирате. Здравословното хранене е наложително и без него не се реализира мечтаният резултат. Ментата понижава вълчия вкус

Добре е в чантата си да имате смес от мента, която се продава във всяка аптека. При терзание, апетит или отмалялост пийте от нея при потребност.

Релаксация посредством гимнастика

Отпускането е потребно за душата и тялото. Ако се научите да се вслушвате в ритъма на тялото си, да се концентрирате над себе си, можете да регулирате някои функционалности на вашия организъм. Седнете по турски, поставете ръце върху бедрата и съберете пръстите си. Затворете очи и се вслушайте в себе си, като дишате постепенно и ритмично.

Прочистване с ориз

Наднорменото тегло се появява и тогава, когато тялото е събрало прекомерно доста отрови. В този случай всички процеси на обмяна на веществата не работят както би трябвало. Нетрадиционната медицина предлага в в сходни случаи тридневна диета с ориз. Сутрин, обед и вечер хапвайте следното: две супени лъжици бял ориз се варят в половин литър вода в продължение на час и се поръсват с малко сол. Много е значимо да изпивате по два литра преварена вода на ден, написа Elle.

Акупресурата подтиква обмяната на веществата

С показалците натиснете за към 7 секунди точките до пъпа, които се намират на два-три пръста разстояние от пъпа /горе, долу и странично/.

Кисело мляко за здрави вътрешности

Тялото обработва вярно питателните субстанции единствено в случай че червата са здрави и действат безупречно. Киселото мляко съдържа млечна киселина и бифидни бактерии – пробиотици, които се грижат за положителното храносмилане.

Баня с ябълков оцет

Ако се чувствате изморени и отпаднали, ваната с ябълков оцет ще ви отпусне и ще ви ободри. Във водата с температура 32 градуса сложете 300 мл ябълков оцет и се къпете в продължение на 15 минути. Това усъвършенства и обмяната на веществата.

Лавандуловото масло успокоява

Лавандуловото масло ухае прелестно, отпуска и работи успокоително, в случай че нощем не можете да заспите. Ако сте обезпокоени преди лягане, сложете по една капка върху слепоочията.

Глухарче срещу целулит

Чаят от глухарче отстранява нездравословните отрови от тялото и отстранява натрупванията, които се отсрочват под формата на нежелателен целулит. Сложете две супени лъжици изсъхнало глухарче в студена вода и го оставете да ври пет минути. Накрая запарете 10 минути, прецедете и пийте два-три пъти на ден по една чаша.

Витамин С подтиква отслабването

Пийте всеки ден разредения с вода сок на четири лимона. По този метод тялото получава задоволително витамин С и го складира в надбъбречната жлеза. Там се създават няколко хормона, подпомагащи отслабването: адреналин, норадреналин и кортизол.

Масаж срещу стрес

Рефлексната зона на слънчевия сплит се намира в средата на дланта. Активирайте тези зони върху двете ръце, да вземем за пример с дребна топка. Сложете ги в леко свитите дланни и масажирайте, натискайки в продължение на три минути.

Копърът задейства силите

Направете си чай от копър по следния метод: сложете една-две чаени лъжички копър в 200 мл кипяща вода. Оставете го да се запари за пет минути, прецедете и пийте два-три пъти дневно по чаша.

Чай от босилек против отичане на корема

Ако коремът ви се издува, би трябвало да пиете чай от босилек. Залейте 2 супени лъжици изсушен босилек с 200 мл вряща вода и след 15 минути го прецедете.

Ябълките разграждат мазнините

Пектинът, който се съдържа в ябълките, предотвратява вълчия апетит. Има способността да разгражда мазнините и да прочиства червата. Ето за какво се предлага да похапвате по една ябълка сред храненията.

Пийте чай от индийско орехче

Етеричните масла в индийското орехче заздравяват и прочистват черния дроб, отстраняват отровите от организма. Те подкрепят безупречното действие на този орган. Подсладете билковия чай, който всекидневно пиете, с мед и прибавете щипка индийско орехче. Пийте по една чаша дневно в продължение на две седмици.

Зареждайте се с сила

Ако се чувствате отпуснати, би трябвало да се заредите с сила. Сложете дланите си пред гърдите и останете по този начин към пет секунди. Дишайте надълбоко и отмерено.

Лед против мазнини

Ледът изпъва кожата и раздвижва мързеливите мастни кафези. Търкайте постоянно корема и бедрата с кубче лед.

Бирената квас успокоява

Бирената квас е натурален и здравословен снабдител на витамин В, заздравява нервите и се грижи за положителното въодушевление. Психическото равновесие оказва въздействие върху физическата форма и отслабването се получава по натурален път.

Сауната изпъва кожата

Сауната отпуска тялото, отстранява шлаките и трикратно покачва обмяната на веществата в кожата. По този метод и клетките се възвръщат по-бързо.

Обтриванията са здравословни

Смесете равни елементи ябълков оцет и вода и благодарение на гъба обтрийте цялото тяло. Това усъвършенства кръвообращението заран, ободрява и доставя кожата с кръв. Масажирайте се, преди да вземете душ, в посока към сърцето. Така ще прогоните нервността, пък и това е идеално средство против вълчия апетит.

Водорасли против целулит

Яжте по-често водорасли, тъй като в тях има доста йод. Той е главният мотор на обмяната на веществата. Ако в организма ни има задоволително йод, хормонът в щитовидната жлеза тироксин работи най-добре, задейства и разгражда мазнините.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР