За мнозина членовете на Британското кралско семейство изглеждат непристъпни, надменни

...
За мнозина членовете на Британското кралско семейство изглеждат непристъпни, надменни
Коментари Харесай

10 цитата, които доказват, че Кралското семейство притежава изключително чувство за хумор

За мнозина членовете на Британското кралско семейство наподобяват непристъпни, надменни и студени. Въпреки това тези изискани дами и господа са тъкмо като нас. Те обичат положителните смешки и постоянно се надсмиват над себе си с изключителна самоирония.

Специално за вас сме подбрали 10 цитата, които потвърждават, че те са ужасно занимателни и възприятието им за комизъм е на също толкоз високо равнище, колкото и ситуацията им в обществото.

1. Точно преди Кейт Мидълтън да роди правнука на кралица Елизабет, тя се майтапи: “Надявам се скоро да се появи, тъй като ходя на отмора. ”

2. Попитана за какво са закъснели, Кейт Мидълтън дава отговор: “Уилям трябваше да оправи прическата си. ”

3. След раждането на първия му внук питат принц Чарлз дали е благополучен, че е станал дядо. Той дава отговор: “Много! А и е отлично, че можеш да го върнеш на родителите му когато и да е. ”

4. Принц Уилям разказва кулинарните умения на брачната половинка си по този начин: “Готвенето на Кейт е повода да съм толкоз слаб. ”

5. Принц Чарлз би трябвало да поздрави кралицата на хубостта на Англия. Започва речта си по този начин: “Баща ми ме е учил, че в случай че в миналото срещна дама в рокля като вашата, би трябвало да я виждам право в очите. ”

A post shared by Kate Middleton (@duchesscatherineofbritain) on May 6, 2019 at 6:58am PDT

6. На Лондонския маратон през 2012 година принц Хари дава обещание, че Уилям и Кейт ще вземат присъединяване в идващия подобен. Когато през 2013 година нито един от двамата не се явява на маратона, принц Хари декларира: “Той е остарял, а тя е бременна. ”

7. Мнението на принц Филип във връзка с етикета: “Когато мъж отвори вратата на колата за жена си – или колата е нова, или дамата. ”

8. На въпроса какво е научил принц Хари през годините, той дава отговор: “Опитът ми ме научи да не се занасям с баба си. ”

9. Преди едно от визитите си в Съединени американски щати принц Хари споделя: “Най-ужасното нещо, когато се срещам с деца, е разочарованието им. Казано им е, че ще ги посети същински принц, а се появявам аз – без корона, без тога, без кон… ”

10. Принц Филип и кралица Елизабет II посещават австралийски университет и се срещат с значим академик. При запознанството им той вижда, че има разлика в купите на съпрузите, на което принц Филип дава отговор: “Да, имаме и такива проблеми в нашето семейство. ”

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР