За менспрединга са чували мнозина, а почти всеки втори започва

...
За менспрединга са чували мнозина, а почти всеки втори започва
Коментари Харесай

Нова мода разтваря краката на жените по света

За менспрединга са чували мнозина, а съвсем всеки втори стартира да се сблъсква с това събитие. Това е преобладаващата поза, когато мъжът седи с необятно разтворени крайници и заема доста място. Позната картинка в публичния превоз, нали?

Днес в обществените мрежи набира известност сходен термин, само че с женски уклон – ууманспрединг. Въпреки нееднозначната поза, в Инстаграм тя се счита за властна и мощна, а не за груба и вулгарна.

В менспрединг са обявявани редица държавни глави (Барак Обам, Доналда Тръмп, Владимир Путин), само че новото течение съумя да затъмни старите проблеми.

Освен това, в Ню Йорк към този момент втори месец в действие е административна отговорност за менспрединг в публичния превоз, тъй като постоянно мъжете с необятно разтворени крайници заемат 2 места по едно и също време и пречат на другите пасажери.

В близкото минало ууманспрединг демонстрираха актриси и модели в рекламни акции и фотосесии за показ на своята половост, а през днешния ден менстриймът е обхванал и нормалните потребителки на Инстаграм.

Повечето девойки обаче се отнасят към този самобитен флашмоб с доза комизъм, написа Блиц. Те изобразяват бруталността и " сериозността " на мъжете, седящи с разтворени крайници.

 Нова мода разтваря краката на дамите по света  Нова мода разтваря краката на дамите по света  Нова мода разтваря краката на дамите по света  Нова мода разтваря краката на дамите по света  Нова мода разтваря краката на дамите по света
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР