За мен това не е просто книга, това е книгата

...
За мен това не е просто книга, това е книгата
Коментари Харесай

Новата книга на ген. Леонид Петрович Решетников “В сенките и на светло. Жизненият път на един разузнавач“ излезе преведена на български

За мен това не е просто книга, това е книгата на най-големия Българофил на нашето време. Книга-изповед на индивида и приятеля, който макар измените и компликациите, настойчиво бомбардиращи нашето всекидневие, остава правилен на България и Русия, правилен на идеята нашите нации да бъдат дружно в положително и зло по пътя на общата задача да бъдат трансмисия сред Изтока и Запада. Без такава трансмисия двата полюса – Изток и Запад, са на път да разрушат всички мостове между тях и да се унищожат взаимно.
Препоръчвам на всички, и на русофилите, и на русофобите в България, да се срещнат с изповедта на актуалния граф Игнатиев, както заслужено е назван военачалник Решетников от нашия общ другар професор Станислав Станилов.
Щастлив съм, че познавам Русия през очите и душата на Леонид, уверен съм, че след прочитането на описа за живота, написан от самия създател, доста от вас ще намерят и премислят част от себе си, ще си отговорят на въпроса, за какво през днешния ден Русия постъпва по този начин, а не другояче. Това, което на пръв взор прави през днешния ден Русия, е неразбираемо за доста наши съвременници, изключително за евроатлантиците. Убеден съм, че след прочитането на книгата доста от протичащото се през днешния ден ще стане разбираемо за необятната аудитория.
С убеденост мога да кажа, че обичта на създателя към античните, актуалните и уповавам се да бъдем почтени да има и бъдещи България и Русия, минава през решителните, ясните и безапелационни позиции, които
всички ние заемаме и глаголим през днешния ден. Именно по този начин показва тезите си и позицията си създателят в тази книга – ясно, самоуверено и изрично.
В началото беше словото, се споделя в нашата свещена книга Библията. Думите на военачалник Леонид Петрович Решетников оттекват като ехтене в забуления от празнословие актуален информативен декор. Със своето слово създателят сказуеми истина, без която доста от актуалните събития и процеси остават неразбрани. Пожелавам на книгата триумф и попътен вятър.
Мойто непретенциозно мнение е, че книгата “В сенките и на ярко. Жизненият път на един шпионин “ с създател Леонид Петрович Решетников е предопределена за тези, които търсят правдата в забуления от мъгла актуален отегчителен, само че към този момент състоял се многополюсен свят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР