За мен не е изненада, помним опита за убийството му

...
За мен не е изненада, помним опита за убийството му
Коментари Харесай

Издирвана от Кремъл журналистка: Путин уби Навални

За мен не е изненада, помним опита за убийството му преди 3 година Това беше доста ясно доказтелство, че режимът в Кремъл няма да разреши нещата да остаант безнаказани. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Николай Кръстев във връзка информацията за гибелта на съветския опозицонен водач.

Беше ясно, че Навални основава проблеми за режима в Кремъл и ще се търси метод той да бъде отстранен. В Кремъл толкоз се опасяваха от него, че го изпратиха във допустимо най-отдалечения карцер Русия е всички друго, само че не и демократична страната, в която нещата да се случват по един естествен метод, както по времето на Елцин, съобщи Кръстев..

Чрез видеовръзка някогашният редактор от съветската телевизия " Първи канал " Марина Овсянникова, която е наказана задочно на 8,5 години отнемане от независимост по обвиняване в разпространяване на недостоверна информация за въоръжените сили на Русия и е търсена от Кремъл, уточни пред Българска национална телевизия, че гибелта на Навални би трябвало да лежи на съветта на Путин.

Първо се пробваха да го отровят, по-късно го вкараха в затвор, той прекара повече от 300 дни в непоносими условия в карцера. Няма значение каква ще бъде публично оповестената причина за гибелта му. За всички е ясно, че Путин умъртви Навални, акцентира Овсянникова.

По думите ѝ руските управляващи ще се опитат известието за гибелта на Навални да се смъкна допустимо най-бързо от осведомителния поток.

Полицията разпръсква всички, които идват да поднесат цветя до паметника на жертвите на политическите репресии. За Путин е най-изгодно да отстрани тази вест от осведомителното пространство. Малцината смелчаци, които останаха в Русия, ще излизат на улицата, само че не чакам всеобщи митинги, тъй като всеобщи митинги в подобен тоталитарен режим са невъзможни – щом излезеш на улицата, незабавно те вкарват в полицейския сектор, означи журналистката.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР