За мен Ловеч е кауза, лично съм се ангажирала, за

...
За мен Ловеч е кауза, лично съм се ангажирала, за
Коментари Харесай

Радина Банкова: Ловеч е моята кауза*

" За мен Ловеч е идея, персонално съм се заела, с цел да вземам участие в тези избори и дружно с вас да създадем по този начин, че да подобрим живота на всички в града и района. " С тези думи се обърна към жителите на село Славяни претендентът за кмет на Ловеч от " Българска социалистическа партия за България " Радина Банкова на среща с тях.
Тя посочи, че има три преимущества пред останалите претенденти за кмет. " Първо - родена съм в Ловеч, за разлика от други претенденти, коренът ми е тук, тук съм израснала, желая да пребивавам в Ловеч, желая щерка ми, откакто приключи образованието си, да се върне в града. Второ - пристигам от производството, не просто от бизнеса, знам по какъв начин се работи с хората , в моята компания съм основала нужната среда, с цел да се усещат служащите ангажирани и съпричастни с моите планове, давам им опция да се образоват и професионално да се развиват. Трето - аз знам, че в случай че не си платил заплати, осигуровки, налози и всички останали разноски по производството - значи не си приключил добре работата ", изясни Банкова. Тя акцентира, че опциите, които локалната власт дава за добър живот на жителите са нулеви.
" Местната власт нито ни чува, нито желае да ни чуе . Затова би трябвало да променим нещата, да създадем по този начин, че младежите, които обезверени отпътуваха от този град, да ни повярват, да се върнат и те дружно с нас да се включат в този комплициран и нескончаем развой на смяната, който ще ни върне нашия живот, подобен, какъвто желаеме да бъде ", добави Радина Банкова. Според нея, измененията би трябвало да стартират от преструктуриране на дейностите в общинската администрация, както и връщането в общината на тези действия, които в този момент са дадени на непознати компании и за които непрозрачно се харчат парите на жителите, събрани от налози и такси.
* Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР