За мен интелигентната форма на общуване е диалог. Това е

...
За мен интелигентната форма на общуване е диалог. Това е
Коментари Харесай

Журналист: Аз като съм гласувал за определени депутати, очаквам да работят, а не да делегират правата си на назначено служебно правителство

За мен интелигентната форма на другарство е разговор. Това е нужна стъпка, без значение, че ГЕРБ и Политическа партия нямат нищо общо и в случай че това в действителност е настройката - да се приказва за това по какъв начин ще се живее в България, какво ни е бъдещето. Ако е по този начин -  всички политици би трябвало да седнат и да приказват. 

Това разяснява пред Нова тв режисьорът Зорница София. 

Може да наподобява малко необичайно като стъпка, само че в последна сметка аз имам извънредно огромно доверие в Политическа партия, които за няколко месеца съумяха да придвижат много неща по бърз и действен метод. Така че имам вяра, че стъпките, които ще подхващат, ще имат добър резултат, уточни тя. 

Аз пък не вярвам на нито една политическа партия, разяснява журналистът Даниел Ненчев. 

Това доверие би трябвало всеки ден да се печели. 37-и ден след края на изборите тези хора ще седнат на една маса. Още преди този момент проблемите на страната бяха ясни. Всички знаят какво би трябвало да се свърши. Но за 37 дни те съвсем нищо не свършиха. Министър Пеканов сподели през днешния ден, че първите пари по Плана за въздстановяване са факт, само че би трябвало да има устойчиво държавно управление, което да ги вземе и да ги ръководи, да ги влага в бъдещето на България. Това за мен е основно към днешна дата, уточни той.

Аз персонално съм отишъл и съм дал своя вот. Избрал съм моите представители в Народното събрание. Аз като съм ги избрал, чакам да работят, а не да делегират отговорностите си на други хора - служебно държавно управление да вземем за пример. Затова би трябвало да има политическа отговорност и държавно управление, което да я поеме, уточни той.

Аз апропо се веселя, че Народното събрание е цветен. Защото по този начин повече групи хора в обществото са показани в Народното събрание, а това е израз на народна власт. Така че политиците би трябвало да придобият съдружна просвета, добави той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР