За мен хаосът с винетките е олицетворение на стила на

...
За мен хаосът с винетките е олицетворение на стила на
Коментари Харесай

Радев: Хаосът с винетките олицетворява управлението на държавата

За мен хаосът с винетките е въплъщение на стила на ръководството, който доста пъти съм коментирал - липса на бистрота, на отчетност и на отговорност. Това сподели при освещаването на бойните флагове президентът Румен Радев.

Попитан по какъв начин ще разяснява рецензиите за своето новогодишно послание, президентът съобщи, че не схваща за какво хората се опасяват от истината.

" Всички моменти са неуместни, когато би трябвало да се излъчат неуместни истини. Никой не е излязъл от рецесия с тържествени оди, а с изтъкване на проблемите. И мисля, че за хората посочването на проблемите е доста по-голяма вяра и очакване, в сравнение с захаросани приветствия ", съобщи Радев. На въпрос дали ще има повече единение във управляващите през 2019 година,

Радев уточни, че това зависи от тяхното деяние. " Ако управляващите работят в името на българските жители, мисля, че ще имаме единение ", сподели още Радев.

Конкурсът за нов изтребител е удар по България, сподели още президентът.

" За състезанието за нов изтребител настоявах да се съблюдава процедурата и финансовата рамка, което е гаранция за най-благоприятен избор без значение от вида аероплан. Правителството направи тъкмо противоположното - разгласи победител в прорез със личните негови и на Народното събрание правила. И даже се ангажира да надплати голяма сума. За мен това е троен удар по България. Имаше политически изявления, че не купуваме изтребители, с цел да има пари за пенсии. Пари за пенсии по този начин и няма, а в този момент ще похарчим доста повече и то за по-малко самолети ", сподели още Радев и уточни, че това е удар по доверието на европейските сътрудници, които държавното управление употребява като статисти в състезанието.

" Това е удар и по имиджа на нашите американски сътрудници, които в очите на българите печелят този конкурс с политически лобизъм, а не по разпоредбите. Как тогава желаеме да печелим уважението на хората по света в случай, че ние не почитаме личните си закони и правила ", съобщи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР