За мен е обидно за здравия разум да си мислим,

...
За мен е обидно за здравия разум да си мислим,
Коментари Харесай

Икономист: Няма как да видим бензина отново 1.50 лв. и баничката да стане 50 ст.

За мен е обидно за здравия разсъдък да си мислим, че на хора като Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов някой като Алексей Петров може да им влезе толкоз в мозъка и да взима решенията вместо тях, че да се оправдават с човек, който го няма. Или са неподготвени, или са извънредно аморални. Няма различен вид. Това съобщи пред Българска национална телевизия анализаторът и ръководител на Съюза за стопанска самодейност. Кузман Илиев, разяснявайки ролята на Алексей Петров за сформиране на държавното управление.

" Петров в никакъв случай не е парадирал с такова въздействие. Тези хора с това, което вършат, всеки ден потвърждават, че не се интересуват един от различен, играят си техните игри. Представяте ли си някой да ги накара да се наредят в колонка и да им каже какво да вършат ", попита той.

" Чувал съм, че Алексей Петров се е познавал с бащата на Кирил Петков от доста години. Зная, че Кирил Петков и Асен Василев не постоянно са в съвършена връзка ".

Според Илиев историята с медиатора е изключителна дъвка за народа, с цел да не гледат по какъв начин сега горивата изхвърчат, по какъв начин животът му нараства феноменално.

" От господин Петров сън чувал, че би трябвало да има някаква политическа изясненост и когато не се оправя единият, да пристигна другият, а не да виждаме коалиция, която неведнъж се оформя пред очите ни и непрекъснато, поради персонални проблеми, не желаят да я случат. Само това съм чувал “, съобщи анализаторът.

Кузман Илиев разяснява и рухването на възбраната за импорт на украински артикули. Той дефинира като неточност в реториката изявлението на премиера Николай Денков, че зърнопроизводителите са терористи

" Тези количества храни, зърно, слънчоглед тормозят някои земеделци. Трябва да се приспособяваме, тъй като те ще минават насам. Трябва да се откри салдото, където да не сблъскваме земеделците с преработвателите “, уточни той.

" Огромните проблеми на земеделците ни са, че са неконкурентноспособни на румънците, че не могат да поливат, имат проблеми със собствеността на земята “, сподели още Илиев.

" Бизнесът и междинната класа имат потребност единствено да са оставени да работят. Политическите игрички на дребно са за похищение на вниманието от непрекъснато поскъпващия живот, проблемите пред бизнеса и производството, загубата на енергиен суверенитет и конкурентоспособност - заедно водещи до деиндустриализация на българската стопанска система “, съобщи Илиев. 

" Забравете това за дефлацията, няма по какъв начин да се случи, няма по какъв начин да забележим бензина още веднъж 1.50 лева и баничката да стане 50 ст.

Това, което се случва в Черно море и милитаризиране му ще тежи на горивата. Ако по права линия от Русия към България горивата са достигали за ден и половина, в този момент ще доближават за 3-4, от горната страна, от Румъния през Гърция, не зная дали ще има задоволително количества.

Искаме количества на налична цена. Сега виждаме, че може би количествата няма да са задоволителни.

Очаквам бензинът да стигне 3 лева и даже да ги мине. Имаме неприятна съвършена стихия по линия на горивата “, безапелационен бе той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР