За мен е чест да бъда на тази историческа среща

...
За мен е чест да бъда на тази историческа среща
Коментари Харесай

НА ЖИВО! Херо Мустафа проговори на български пред Борисов и съобщи гореща новина

За мен е чест да бъда на тази историческа среща за разговор сред Съединени американски щати и България. Това съобщи американският дипломат у нас Херо Мусатафа, която дружно с премиера Бойко Борисов, откриха първата сесия на Стратегическия разговор България-САЩ.

"Това не е бюрократичен жест. Всичко, което обсъдим, планираме и правим през днешния ден, ще бъдат от изгода за българския народ и гордата и чудесна българска нация.

Ние желаеме една просперираща България, за която ние откровено сме загрижени и сме сигурни, че тази невероятна страна заслужава най-хубавото ", сподели Мустафа, която най-после проговори на български език.

"Как се оправих? ", попита най-после с усмивка тя, а министър председателят Бойко Борисов я похвали.

Мустафа дефинира срещата на Борисов и американския президент Доналд Тръмп, която се състоя в края на предходната година в Белия дом, като историческа, която е обрисувала общите проекти на двете страни.

Американският дипломат у нас разясни, че през март месец ще има значима аудиенция от Съединени американски щати в България. Тя разясни, че един от американските секретари -Дейвид Хел, който е трябвало да взе участие на днешната среща, е останал във Вашингтон по молба на Помпео, с цел да се занимае със обстановката в Ирак.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР