За мен бунтът срещу Борисов е оправдан и без повод,

...
За мен бунтът срещу Борисов е оправдан и без повод,
Коментари Харесай

Д-р Михайлов: Бунтът срещу Борисов е легитимен и е граждански дълг

За мен протестът против Борисов е оневинен и без мотив, той е законен по определение. Свръхлегитимен. Този митинг и поддръжката за него е цивилен дълг, демонстрация на нормалност, на добър усет.
Независимо от всички вероятни възражения. Бърборенето за политика при ”генералното изискване ” на този министър председател е изгубено време..
 Д-р Н. Михайлов: Българският политически хайлайф е освободен от културната настойчивост Д-р Н. Михайлов: Българският политически хайлайф е освободен от културната настойчивост
Президентът Плевнелиев е непрестанно заслепен от добрина и светли хоризонти в жанр " ах, къде ще сложим розите ". Това може да утешава...
Това споделя доктор Николай Михайлов
Това не можеше да бъде оставено без последици. В етюда от спалнята откриваме всичко от " низовия " предприемачески блян и приватизираната обществена власт: пари, злато, дама вамп зад кадър и блажена " мъжка " отмалялост. Пищов.
Художествено приключен облик на осъществения " мъжки " блян. " Токсичната маскулинност ". Въпросът " какво следва нататък? " е подходящ, само че второстепенен въпрос. Каробяснява психиатърът.
Борисов е произвеждане на таман на подмолни " десни " размисли, това би трябвало да се помни. Пътят към българския политически " пъкъл " е застлан с положителни съдружни планове, с разнородни дейности и бездействия, подбудени от фамозния " политически разсъдък ".
 Нова тройка по Борисовски - за наша сметка! Нова тройка по Борисовски - за наша сметка!
Години наред към този момент следя очевидни несъгласия сред обстоятелства по дадени случаи и държание на държавните органи по същите случаи. И откров...
Ние сме омагьосани от този " разсъдък ", от фолклорната байганьовска разсъдителност, от тази подлост и нелепост, която назовава себе си " разум ". " Дълбоки " плитки сметки в Ганкиното кафене. Политиката не е зоотехника, а тип просвета. Политическа просвета. И най-малко достолепие.
. Бенефициенти на зоотехническа грижа, показва доктор Михайлов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР