За мен Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за

...
За мен Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за
Коментари Харесай

Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за Главчев, каза Росен Костурков

За мен Борисов, Пеевски и президента са се разбрали за Главчев. Това съобщи Росен Костурков от Политическа партия в " Говори в този момент ".

" Възможно е това да е бил единственият избор за президента, само че в обществото остава друго чувство, тъй като се избира едно от ярките политически лица на ГЕРБ. За мен сегашният ръководител - Росен Желязков на Народното събрание е по-подходящ ", изясни Костурков.

По думите му от министъра на Министерство на вътрешните работи, на електронното ръководство и на районното развиване зависи какъв брой ще бъде почтен вота.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи не желаят да изтърван тези служби, регулатори и тяхното въздействие върху тях. Там би трябвало да има хора, които в действителност са експерти, да са специалисти и да не са политически обвързани ", сподели още той.

Костурков изясни, че държавното управление въпреки всичко е свършило доста добра работа за последните 9 месеца.

" За първи път от десетилетия няма хора, които да са под прага на бедността, увеличихме приходите на учители, на преподаватели в университети, всяка община получи пари за планове ", акцентира Росен Костурков.

Той изясни, че във връзка с изборите за Европейски парламент Политическа партия ще се явят дружно с Демократична България.

" Ще се явим дружно с " Демократична България " в листите за евровота. Мисля, че Никола Минчев ще е лидер на листата. Надяваме се, че ще имаме общо 5 наши депутата ", разяснява още Костурков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР