За медиите в Германия и Австрия срещата на върха във

...
За медиите в Германия и Австрия срещата на върха във
Коментари Харесай

Ето как медиите в Германия и Австрия коментираха срещата на върха във Варна

За медиите в Германия и Австрия срещата на върха във Варна сред Европейски Съюз и Турция не е довела до пробив в връзките, съобщи БНР.

Без диря от доближаване приключиха диалозите сред Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила в българския курорт Варна, написа Шпигел.

Президентът на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер акцентира пред немската социална телевизия ARD, че либерализацията на визовия режим с Турция е допустима едвам след осъществяването на 72 критерия.

В изявление за немския всекидневник „ Ди Велт “ австрийският канцлер Себастиян Курц удостовери позицията си, че Европейски Съюз би трябвало да приключи договарянията за участие с Турция. Страната от години се отдалечава от полезностите на нашия съюз, аргументира се канцлерът. Със своите съвсем 80 милиона поданици Турция е прекомерно огромна за Европейски Съюз, добавя Курц.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР