„За мъж не плача грам, мъже милиарди знам“ – това

...
„За мъж не плача грам, мъже милиарди знам“ – това
Коментари Харесай

Деси Слава: Плакала съм много и за много мъже

„ За мъж не рева грам, мъже милиарди знам “ – това пее Деси Слава в новото си парче „ Мъже милиарди “.

В " Шоуто на Николаос Цитиридис " тя призна, че песента не е автобиографична, тъй като е сензитивен човек и е плакала доста и за доста мъже. Припомняме, че преди две години тя се раздели с бащата на втория си наследник Благой Найденов.

Деси Слава си спомни за първия си клип „ Танц на любовта “, сниман в края на 90-те години. „ В един апартамент в Димитровград си избрах жълт плат за рокля, която уши една 80-годишна баба. Мечтата ми беше да снимаме клипа на морето, представях си по какъв начин роклята се вее. Обаче господин Димитров сподели „ Къде ще ходите чак на морето “ и снимахме до езерото в село Черногорово. Сама се гримирах, дори нямах декор дьо загар “ – показа певицата.

Според нея разликата сред тези години и сегашното не е единствено в бюджета. „ Навремето музиката я правехме повече със сърце, с обич, с една страхотна отдаденост. Сега комерсиалното ни притиска. Нашият бизнес е главно в клубовете, значимо е диджеят да пуска твоите неща и след това да те поканят за присъединяване. Има 2-3 бийта, които се харесват, рядко се появяват реформаторски неща “ – разяснява Деси Слава.

Тя желае да направи смяна в кариерата си и да основава по-стойностна музика, написа Хотнюз. Певицата цитира думите на своя дълготраен другар Азис „ Ти не използваш капацитета, който имаш “. В шоуто гостува и по-големият ѝ наследник Михаил, който всички назовават Майки. След като приключи учебно заведение, той живее в Пловдив.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР