За любовта няма граници и религия. Когато двама души се

...
За любовта няма граници и религия. Когато двама души се
Коментари Харесай

За любовта граници няма: Българите, които имат връзка с чужденци

За любовта няма граници и вяра. Когато двама души се обичат същински, всичко останало остава на много назад във времето. В наши дни човек среща своята половинка и на доста места. Едни се срещат в интернет, където границите са още по-скъсени, други пътешествайки, а трети на родна земя. Днес ви описваме за родните звезди, които са по отношение на чужденци.

Поли Генова има дете от холандец. Нейният фаворит Джоузеф е холандец, а не филипинец, както някои медии писаха по-рано. Двамата се срещат през 2016 година, само че нищо изключително не се случва. На последваща година се виждат  още веднъж на същото събитие, а останалото... е към този момент история. Те живеят в България.

Виж още: От род в род: Криско, VessoU, Емилия... опитите на изпълнителите, които се оказаха сполучливи

Друга известна българка е омъжена за чужденец. Саня Армутлиева е омъжена за англичанина Тимоти Доудъл. Доста от вас пък евентуално знаят, че внучката на Тодор Колев Теодора също е с англичанин. Цеци Красимирова има брак с американския предприемач Майкъл Струмейтис.

Милена Славова също е била омъжена за чужденец - англичанинът Робърт, само че се развеждат. Красивата певица Сани Алекса дълго време имаше връзки с шведа Сами Сверт. Изпълнителката го напусна, откакто се оплака в обществените мрежи, че е жертва на систематичен душевен и физически тормоз. 

Емилия и нейния брачен партньор Жорж Башур са прелестна двойка. Двамата минаха през редица компликации, само че двамата остават все по този начин влюбени. В редица изявленията 38-годишната звезда е споделяла, че появяването на Башур ѝ е отворила очите за доста неща в живота.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/poli.genova/

https://www.instagram.com/emilia.online/

https://www.instagram.com/teodorakuleva_goode/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР