За Ловците на призраци: видове привидения и тяхното разпознаване …

...
За Ловците на призраци: видове привидения и тяхното разпознаване …
Коментари Харесай

За Ловците на призраци: видове привидения и тяхното разпознаване

За Ловците на призраци: типове привидения и тяхното различаване … Ако сте решили да станете Ловец на призраци, следете нашите изявления. С всяка от тях, ние от ден на ден ще навлизаме в света на паранормалното, ще Ви срещаме, ще предаваме опита си и ще Ви учим по какъв начин да постигнете желанието си. Но въпреки всичко се замислете преди да преминете с нас нататък … За сигурността си поемате отговорност Вие. Привидението се дефинира като свръхестествено проявяване на душата на умрял човек или животно, нормално наричано фантом.


Привиденията са образни прекарвания. През цялата човешка история хората са виждали и виждат призраци. Въпреки изследователските старания към момента се знае доста малко за привиденията. Те са най-завладяващата част от свръхестественото поле. Единственото нещо, което се знае за привиденията, е, че няма две безусловно идентични такива. Те са комплицирани и разнородни като всеки жив човек. Всяко видение има своя лична причина, генезис и смисъл. От Ловеца на призраци зависи да проучва обстоятелствата за всеки случай и да направи солидни изводи. За да помогнем на Ловците на духове да придобият по-добро чувство за типа на привиденията, с което се срещат, Ви представяме така наречен „ категории на привиденията “. Ще откриете, че множеството привидения се вписват в най-малко една от тези категории или споделят характерности с няколко разнообразни категории. Атмосферно привидение Този тип призрачно наблюдаване не се счита за същински фантом, а за образен „ отпечатък “, оставен в околната среда от минало събитие. Тези събития нормално включват, само че не се лимитират единствено до насилствени и трагични събития. Това, което очевидците оповестяват, че са видели, е непрекъснатото възпроизвеждане на минали събития тъкмо както са се случили. Призрачните подиуми се възпроизвеждат и преиграват както с картина, по този начин и със тон. Особено чудноват аспект на атмосферните привидения е, че образната картина избледнява с времето. С течение на годините се оповестява, че призраците стават все по-прозрачни, до момента в който не остане никаква „ фотография “. Звукът също избледнява. Най-популярната доктрина за атмосферните привидения е показана в региона на квантовата физика. Леките частици стават суспендирани в атмосферата, където остават латентни в околната среда, до момента в който външна променлива стартира да ги подтиква. Веднъж подтиквани, светлинните частици вибрират в атмосферата. След това очевидците виждат по какъв начин замразените светлинни частици вибрират, създавайки холографска визия на предишното събитие. Има избрани условия, нужни за възникването на това събитие, които поддържат теорията за отпечатъка на частиците. Зоната би трябвало да е на закрито или там, където метеорологичните условия не могат да попречат. Тези привидения могат да се видят единствено от избран ъгъл и на уместно разстояние. Това значи, че 10 души може да са в една и съща стая и единствено няколко от тях да видят привидението. Исторически привидения Тези привидения са една стъпка по-нагоре от атмосферното видение. Те нормално населяват по-стари домове и се появяват в плътни форми, настоящи естествено. Те постоянно са облечени в старинни облекла, не приказват, не поддържат връзка и не признават наличието на живите. Виждат се на повече от едно място в постройката.


Повтарящи се привидения Повтарящите се привидения са призраци, които се случват в постоянни цикли за избран интервал от време, нормално един път годишно. Този тип наблюдаване на призраци е един от най-популярните. Датата на проявяване нормално настава на годишнина или ден от изключително значение за умрелия. Тези привидения могат да включват както призраци на хора, по този начин и на животни. Докладите за повтарящи се призраци включват лица, които са се самоубили, жертви на убийства и цели фантомни армии, маршируващи през бойните полета. Съвременни привидения Съвременните призраци са духовете на умряли съвременници. Не всички призраци са от антични населявани от духове места или на мъртви хора от 200 години. Тези призраци са относително нови, наподобяват и звучат като модерни хора. Те имат същите характерности като по-старите обиталища – странни шумове, странни миризми, студени места и т.н. Разбира се, с течение на десетилетия преследването ще стане по-традиционно и привиденията ще наподобяват остарели. Времената и стиловете ще продължат да се трансформират, само че привиденията не. Криза или привидения на смъртното легло Тези привидения се появяват на близки или другари тъкмо преди или скоро след гибелта им. Те са доста постоянно срещани призраци, които съвсем в никакъв случай не се случват след повече от четири дни след гибелта. Кризисните привидения са най-популярни по време на интервали на войни, като се оповестяват стотици случаи за появяване на умиращи или мъртви военнослужещи на хиляди метри разстояние. Кризисният фантом се появява за финален път, с цел да извърши заричане, да каже последно довиждане или да изрази безконечна обич, да облекчи тъгата на живите от гибелта му. Семейни привидения Тези духове се привързват към несъмнено семейство, отсам и името, фамилни привидения. Те ще преследват всеки член на фамилията през всяко потомство, до момента в който фамилната линия не завърши. Тези призраци включват духовете на умряли членове на фамилията и животни. Появата на тези призраци постоянно алармира, че някой в ​​семейството е на път да почине. Обикновено няма предходни здравословни проблеми, до момента в който фантомът не се прояви, тогава членовете на фамилията ненадейно се разболяват и умират или стават жертви на някаква друга преждевременна гибел. Тези привидения се смятат за тъмни поличби и са най-трудният фантом за изпъждане. Всички заклинания и даже екзорсизъм се провалят. Може да се дължи на обстоятелството, че тези привидения в действителност не предизвикват гибелта, а просто ги предсказват по злокобен метод. Единственото бягство, известно за това гонене, е краят на фамилната линия.


Четете още: За Ловците на призраци: първи стъпки при следствие и събиране на доказателства (1) Обекти, населявани от духове и предметни привидения Обектите, населявани от духове, също могат да бъдат наричани прокълнати. Това свръхестествено събитие е една от най-странните и озадачаващи загадки от всички натрапчиви стилове. Повечето свърталища имат фантом в центъра. Когато се занимавате с предмети, населявани от духове, въпросът Ви би трябвало да бъде: „ Как тези предмети са станали населявани от духове? “. Те в никакъв случай не са били живи и нямат никаква душа. Някои населявани от духове предмети са свързани с дух, което значи, че призракът на минал притежател, който е имал мощна прочувствена връзка с обекта, го населява. Все отново, има и други обекти, които не оставят диря за своето проклинание и наподобява имат собствен личен живот. В наличието на населявани от духове предмети очевидци оповестяват за всички типове странни събития, като странни звуци и светлини, идващи от пространствата, където се съхраняват предметите. Обектите се движат без никой да ги допира. Понякога, наоколо до обектите се виждат тъмни привидения. Тези населявани от духове обекти могат да бъдат съвсем всичко. Едни от най-често срещаните предмети, населявани от духове са бижута, колекционерски предмети, стенни часовници и мебели. Предметните привидения се срещата нормално в предмети като мечове, книги, фенери и така нататък Но имайте поради, че призраците или духовете не могат да имат предметите, само че могат да ги обладават. Прояви на неживи транспортни средства Това са деянията на неживи транспортни средства като коли, камиони, рейсове, колела, файтони, влакове, самолети и кораби. Почти постоянно се свързват по някакъв метод с жестока трагична гибел, при която са починали стотици хора. Емоционалните отпечатъци, оставени след този тип ужасни събития, са толкоз мощни, че даже части от останките могат да бъдат преследвани или прокълнати. Превозните средства се виждат по какъв начин пътуват по последните си направления през последните си секунди. Те могат да бъдат рискови привидения заради обстоятелството, че множеството хора, които ги виждат, сами пътуват в транспортно средство. Свидетелите от време на време изпадат в суматоха, а вследствие на това може да им се случи трагично събитие на пътя. Фотографски привидения Това са призраци, които не се виждат образно, само че могат да бъдат снимани. Повечето хора не знаят, че са създали фотография на фантом, до момента в който не прегледат фрагментите. Призраците, които се появяват на фотосите, могат да се появят в леко транспарантни сивкави форми, облечени в старинни облекла, или по-често като ярки бели петна от съсредоточена сила. Някои считат, че замъглените области и необяснимите петна върху избрани области на фотографията са породени от дух наоколо. Призраци или сходни на фантоми изображения се записват инцидентно даже от елементарни хора, които не са опитни Ловци на призраци.


Извънтелесни привидения Странните случаи на привидения отвън тялото са, когато хората оповестяват, че са видели призрака на някой, който към момента е жив и не е наоколо по време на наблюдението. Тези привидения се появяват в съвсем същата форма като елементарен фантом. Те могат да бъдат плътни или транспарантни, като работят сходно на същинския човек. Човекът, чийто фантом е забелязан, не е обречен на смърт или даже не е болен. Те са изцяло здрави човеци, които споделят, че помнят всичко за прекарването си отвън тялото и дават детайлности, които могат да бъдат тествани. Някои хора настояват, че могат да провокират прекарването по избор. Тъй като тези привидения могат да се появят на хора, които не познават индивида в действителния живот, привидението може да бъде сбъркано с по-традиционен фантом. Смята се, че в случай че живата душа остане отвън тялото прекомерно дълго, тялото ще почине и душата ще остане изменчив фантом. Естествени и лъжливи привидения По-голямата част от всички отчети за призраци ще се окажат погрешни. Това значи, че има разумно и естествено пояснение за това, че събитията се бъркат с нещо свръхестествено. Работата на Ловеца на призраци е да откри и отстрани всички рационални пояснения. След като естествените благоприятни условия бъдат изключени, Ловецът на призраци може да стартира да проверява за свръхестествени отговори. От другата страна, има и лъжливи известия. Хората могат да фалшифицират виждане на фантом по разнообразни аргументи. Може просто да се пробват да се забавляват и да видят дали могат да излъгват някого. Или това може да е методът им да привлекат внимание. Може да е рекламен трик. Може даже да става дума за психологично заболяване или шизофрения от страна на очевидеца, което не е машинация. За Ловеца на призраци е значимо да не не помни, че има хора с претекстове и софтуерно ноу-хау да сътвори правдоподобно, само че подправено наблюдаване на призраци. Има случаи на хора, които фалшифицират активност на полтъргайст в домовете си, като конфигурират „ призрачни “ светлини и звуци във всяка стая благодарение на разнообразни образни техники, микрофони и т. н.. Ако Ловецът на призраци извърши задълбочено проучване за логичен пояснения, лъжливото обладаване елементарно ще бъде разкрито. Други свръхестествени обяснения Винаги има голям лист от естествени пояснения за предизвикателство на привидения и призрачни условия, само че откакто всички естествени пояснения са изключени, към момента има някои други паранормални теории, които би трябвало да бъдат прегледани. Въпреки, че тези пояснения може да са толкоз сложни за поверие, колкото съществуването на призраци за някои хора, те имат своята основа от действителната просвета. Достоверен академик, който се пробва да изясни някои свръхестествени събития, излага теории като „ отклонения във времето “ и „ психическо ехтене “. Отклоненията във времето са моменти, в които предишното и сегашното се сблъскват. Всеки, който се намира покрай времевия конфликт, ще може да види в предишното. Психичното ехтене е мястото, където звуците от предишното по някакъв метод са се записали върху камъните на постройките и се възпроизвеждат на инцидентен принцип като остаряла грамофонна плоча. Въпреки, че тези пояснения са също толкоз недоказани, колкото съществуването на призраци, те са теории, които би трябвало да бъдат проучени.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР