За Коледа един от най-желаните ергени в страната Орлин Павлов

...
За Коледа един от най-желаните ергени в страната Орлин Павлов
Коментари Харесай

Орлин Павлов си търси жена, плейбоят иска да се кротне и да има деца

За Коледа един от най-желаните ергени в страната Орлин Павлов си е поискал единствено едно под елхата – да открие любовта. Звездата от новия български сериал „ Скъпи наследници” мъчително желае да срещне дамата, с която да остарее и да сътвори семейство. През годините изпълнителят на няколко пъти имаше опция за това, само че тъкмо преди финала нещо постоянно се объркваше и той оставаше отчаян от половинките си.

В началото на предходната година Орлин още веднъж бе на тематиката за наследници и повече от всичко вярваше, че е разкрил дамата, с която да ги сътвори. Тя бе красивата манекенка и претендент актриса Цветелина Роскин. Дългокраката дама се подвизаваше в стилните среди с прякора Лина, където се славеше с много разкрепостено държание.

Това обаче по никакъв начин не безпокоеше артиста, който не се вълнуваше от предишното й. Двамата влюбени деляха един дом съвсем 12 месеца и светлокосата изкусителка непрестанно се появяваше на разположение с Орлин на негови събития и участия. С това изрично заявяваше желанията си към него, само че най-после нещо във връзката им съществено се пропукало. През лятото към влюбените се завъртя слуха, че са поставили завършек на връзките си и Орлин отново е останал самичък. Причината за това била, че хубавата Цветелина не желала да става кротка брачна половинка и майка.

Доказателства, че хубавицата по никакъв начин не си поплюва и към този момент е поела самоуверено по пътя към славата, не закъсняха. Наскоро името й се разчу, откакто прочут уебсайт за шерване на видео клипове пусна нейни много еротични фрагменти. Около това осъществяване Лина много усили известността си, която се надява да употребява за трамплин в някои от идните телевизионни планове, написа " Уикенд ".

След този следващ пагубен удар, на Павлов не му останало доста, за което да се хване в живота си и разумно се обърнал към креативните си планове и фотосите за сериали. Заринал се в работа, с която се надявал да прикрие болката и разочарованието си.

„ Много му тежи, че не съумява да открие човек, с който да остане за повече от две или три години. Преди беше по живота и никак не му пукаше, че сменя сътрудниците си, само че в този момент желае да има при кого да се прибере вечер”, издават приятелите на звездата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР