За катастрофа на варненския бул. Левски“ около 05:25 часа на

...
За катастрофа на варненския бул. Левски“ около 05:25 часа на
Коментари Харесай

Пострадала при катастрофа във Варна: Трагедия е правилната дума!

За злополука на варненския бул. „ Левски “ към 05:25 часа на 21.10.2023 година, научаваме от обява с десетки мнения в групата „ Виждам те КАТ-ВАРНА “,. Научаваме, че автомобилът, взел участие в ПТП-то е BMW и точно това отприщи полемиката. Малко по-късно пострадалата разгласява опровергаване на случката:
Във връзка с постовете и мненията за нещастието снощи… И да, тъкмо покруса е вярната дума! АЗ съм дамата, която откара колата за спешна помощ. С мъжа ми нито сме се „ състезавали “ с някого, нито той е „ несръчен водач “, избиващ комплекси, нито има нещо общо с каква регистрация е автомобила. ТОЙ е просто предстоящ татко, угрижен и каращ бременната си жена с кръвоизлив към незабавното, на спешни.
Моля ви, на първо място бъдете ХОРА, не се подигравайте с непознатото злощастие, изключително когато не сте наясно със обстановката.
Бъдете здрави и нека НИКОГА не ви се случва сходно нещо!…
Ето и част от мненията:
Комплексите и простотията вървят по хората…не е наложително да е БМВ само че при тея от тази марка е някакси по съсредоточено (малко над 90%) има и с по нови и по остарели модели отговарящи на същите условия – допускам щото си мислят, че карат кола и са безсмъртни и физичните закони неважът за тях та постоянно ги виждаме в опровергаване на тяхното лимитирано мислене и познание. Въпреки, че има и свестни от тая група – малко само че има. хаххха
BMW -1
Като минах през днешния ден край мястото на ПТП—то чак ми прилоша! Никой и по никакъв метод не може да оправдае случилото се, даже и положението на бременната жена! Жалко, че и фамилията което е потърпевшо не схваща какво са създали!
Аз подвигнах колата. Карали са жена в сериозно положение в незабавното. Пожарна охрана ДУМИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ!!!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР