За късмет бяхме на гара, а не в нищото. Успяхме

...
За късмет бяхме на гара, а не в нищото. Успяхме
Коментари Харесай

Пътници от горящия влак: За секунди прозорците почнаха да капят, имаше взрив, мрежата се разкъса като ластик

За шанс бяхме на гара, а не в нищото. Успяхме бързо да излезем, не настана суматоха. Това съобщи пред bTV Даниел Тичков – един от пътуващите във влака София Бургас, който се подпали на гара Коньово.

„ Много бързо се развихри пожарът, за елементи от секундите, от минутите, почнаха да капят прозорците, имаше гърмеж, електрическата мрежа безусловно се раздра като ластик “, описа той.

„ Имаше едно момче обгазено, което се опитваше да гаси пожара, тъй като никой не можеше да работи с пожарогасителите “, добави той. Въпросното момче се опитвало да гаси от едната страна пожара, до момента в който той си горял с цялостна мощ от другата.

„ Много бързо се развихри, възпламени се краят на трети вагон “, сподели още той. По думите на Даниел, всички случители на гарата се постарали доста бързо да реагират. „ Имаше една кондукторка, която се постара всички допустимо да направи, изкара хората, да застанат на разстояние “, добави той.

На въпрос каква би могла да е повода, очевидецът описа: „ Възможно е да е съзнателно, тъй като не се пали толкоз елементарно. Но допустимо да е детска игра, в толетната или с цигари “.

„ В началото беше дребен пламък и доста дим, само че след това стана доста мощен и най-после два вагона изгоряха “, описа различен пасажер от влака. „ Никой не знае какво стана. Имаше полиция “, добави той.

„ Всички се изтеглиха за към 3-4 минути. Мисля, че тъкмо по тази причина няма потърпевши “, изясни младо момиче.

„ Предполагам, тъй като е остарял влакът, или е дал на късо или някой е пушил в тоалетната “, сподели още един юноша.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР