За кариерата на актьора Кирил Ефремов, участието му в сериала

...
За кариерата на актьора Кирил Ефремов, участието му в сериала
Коментари Харесай

Кирил Ефремов избухна: Жена ми е много красива, но…

За кариерата на артиста Кирил Ефремов, присъединяване му в сериала „ Под прикритие “ е черешката на тортата.

Той завоюва в действителност голяма известност с превъплъщението му в Тишо Близнака. Такава, че към днешна дата даже и най-млаките деца го разпознават на улицата.
 
Прави усещане, че през последните години е дал приоритет на театралните си изяви. Ефремов е щатен артист в Сатирата, само че взе участие в постановки и на други театри. Споделя, че цяло лято играл из страната и частни спектакли, един от които е „ Ексклузивна актьорска вечер “. 
Скоро стартира работата си и по нов план в Пазарджишкия спектакъл.

Не липсват оферти за филми и сериали, само че е безапелационен, че не би взел участие в тях, защото плановете не му харесват. Според него не се осъществят кой знае какви продукции на екран напоследък. Най-големият проблем несъмнено остава бюджетът – точно поради изтънелите цени се вършат еднодневки, заключава той.
Последно взел участие в Съни Бийч поради другарството си с продуцентите Иван и Андрей.

Твърди, че не знае дали към днешна дата би приел покана да взе участие във форматно предаване, както през 2013 година в „ Къртицата “. Споделя, че към днешна дата за него спектаклите и театърът, са приоритет.

Силно се надява след днешните избори България да се снабди с държавно управление, сериозен министър председател, почтени министри и порядъчен бюджет за културата. Не крие, че съгласно него топката в политическото пространство към този момент е паднала извънредно ниско. Толкова, че чак изпитва стеснение да разяснява. Определя политиците ни като безработни хора, събрали се да се упражняват върху народа, правещи всевъзможни дивотии. Именно поради ниското им равнище гласоподавателите са затруднени в избора си.

През август съумял да си „ открадне “ едноседмична отмора със фамилията си. Признава, че отдъхва най-добре с хубави диалози, книги и разходки в планината. 
Не крие, че когато е сърдит е като буре с барут и добавя – доста изострен и недодялан. Бързо пали, само че пък и бързо му минава. Ако е ядосан, не е добра компания. Може да се разлюти даже от една единствена дума. Никога обаче не се е стигало до физически конфликт поради гнева му. Най-много ненавижда измяната, което обаче в специалността им е постоянно срещано.

Перфектното си тяло на спортист поддържа с хранителен режим и всекидневен спорт в залата. Прави и специфични извършения за кръста. Ако поради неотложни задължения отсрочи фитнеса се усеща като болен. Когато има опция играе и футбол.
От към година и половина е разпален и по тениса на корт.

Въпреки спортния си дух, залита към две изкушения – алкохолът и цигарите или пък пура. Винаги му е било прелестно да пийне в приятна компания, както и да се наслаждения на пура или цигара. Но всичко това в умерени количества. 

По мотив 20-та годишнина от брака им на 26 октомври споделя, че евентуално със брачната половинка му ще отидат на място, на което не са били до момента. Не крие, че нормално тя е тази, която приготвя изненадите и добавя, че тъкмо в този ден ще е на работа.  

Твърди, че бил доста самоуверен, когато й предложил брак – поканил я на разходка с детска лодка и вместо пръстен й подарил гривна, която спазарил с продавачката от 10 на 3 лв.. Елена приела предлагането, което й направил във водата, а по-късно пили кафе на брега. И до през днешния ден са като огън и жупел и всеки от тях отстоява територията си.

Успели са да оставят проблемите с ревността в предишното. Категоричен е, че брачната половинка му е доста красива и до през днешния ден продължава да притегля мъжките погледи, само че той не се нервира. В продължение на повече от 10 години тя ръководи лична зала за танци. 

Наследникът им тази година е първокурсник в Нов български университет, само че изрично не желае да поеме по пътя на татко си. 
Източник: Уикенд  
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР