За какво ми е да ставам президент на България? В

...
За какво ми е да ставам президент на България? В
Коментари Харесай

Мишо Шамара за Румен Радев: В САЩ като шофьор на такси изкарвам повече пари от него

" За какво ми е да ставам президент на България? В Щатите като един " естествен “ юбер-шофьор изкарвам повече пари от Румен Радев?! “, възкликна пред " България Днес “ устатият варненски рапър Мишо Шамара. Той направи коментара си, откакто преди няколко дни сътрудника му Устата разгласи, че точно Шамара е най-подходящ за президент, в случай че на страната ни би трябвало " такава “ медийна фигура за водач.

" Аз съм най-якият водач, раждан в миналото на тази планета! Просто не съм имал опцията да попадна в подобаващата обстановка, в която да го потвърдя “, измайтапи се Шамара и добави: " Но добре, че са майтапите, та да си кажем истината в очите! Ха ха! Не съм политик и не желая да се забърквам в тази скотщина! Освен това никой няма да избере човек, изпял парчето " Фенки, последователки “! Но в случай че това се случи – какви принадлежности ще имам в ръцете си, с които мога да трансформира нещо?! Президентът в действителност не е водачът на България. Той е една въшка, водач няма! “, раздаде словесни плесници Шамара.

Според него страната ни няма душа, тъй като: " Цари едно безвремие и нямаме обикновено схващане за човечност. Щом аз, който съм един от най-неморалните хора на света, съм погнусен от неналичието на обикновената емпатия, смятай! Но мръсните думи нямат нищо общо с морала – те са изразно средство и метод на връзка и развлечение “, реди речитативи Мишо.

В този ред на мисли артистът добави, че приема казаното от Устата по негов адрес за напълно доброжелателно. Мишака даже изрази терзание, че в последно време с музикалните си изяви Иван Динев, каквото е името на сътрудника му, се " подхлъзва по овчето стадо и потегля в неправилна посока “. " Да се водиш по акъла на мейнстрийма е най-лесното. Но и най-опасното за теб като независима персона. Цял живот съм работил с навалица, доста добре знам по какъв начин действа тя и къде и кои са вредите ѝ. По мен са хвърляли камъни, чупили са шишета в главата ми… Защото тълпата не разсъждава. Тя е обособен организъм и всички в нея вървят в една посока “, уверен е Шамара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР