За к`во да правим клипове за нашето село, където пишат

...
За к`во да правим клипове за нашето село, където пишат
Коментари Харесай

Мъка: Мис Тигрова Ни Зарязва, Атакува Америка

„ За к`во да вършим клипове за нашето село, където пишат единствено злобари. Няма да направя повече нито един за вас. В нито един мой клип няма да има дума на български. Ако желаете, наемайте преводачи! ” Така мис Тигрова разгласи, че поставя завършек на интернет кариерата си по българските земи.

Вместо това колоритната влогърка е решила да става известна в Съединени американски щати. И даже към този момент има фейсбук страница на британски, в която има „ цели ” 17 души почитатели.

Брюнетката е ядосана, че я взимат на майтап и постоянно й насочат отрицателни мнения. Затова е и пренасочила напъните и вниманието си да натрупа известност оттатък океана.

„ Българската публика не ме интересува. Вие не сте почтени. Намирайте си различен отдушник на вашите ежедневни проблеми ”, съобщи още брюнетката.

Мая, както е същинското име на брюнетката, към този момент се е заела да покорява Америка и е уверена, че ще сбъдне американската фантазия, написа „България днес“. Тя обаче крие новия си Facebook план, от боязън, че може да бъде налазен от тролове и злобари.

„ Вече имам 17 американци в моята страница. Те ще станат 17 милиона. Вие няма да намерите страницата, а аз няма да ви я покажа, тъй като тя е единствено за чужденци. Само в един американски щат има хора колкото три наши страни.

Моята тактика да стана известна в Съединени американски щати ще бъде сполучлива, щом единствено за 1 нощ съм привлякла 17 души. И няма нито един българин там ”, кълне се брюнетката.

Мис Тигрова стана известна около любовните си драми с различен интернет герой–Цецо Боклука. Докато тя се жалваше на цяла България, по какъв начин той я пребива, само че все пак тя остава с него, нейните терзания бяха следени от над 50 000 почитатели.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР