Свежият външен вид на лидера на ПП – Кирил Петков,

...
Свежият външен вид на лидера на ПП – Кирил Петков,
Коментари Харесай

Кирил Петков се инжектира с ботокс

Свежият външен тип на водача на Политическа партия – Кирил Петков, се дължи на инжекции с ботокс, издават негови съпартийци, които чак в този момент разбрали тайната му.

 

На всеки шест месеца експремиерът се подлагал на инжекции с ботокс в челото в столичен разкрасителен център. Цената на всяка процедура е 900 лева, което е малко по-високо от общоприетата, само че това било заради обстоятелството, че салонът работи с първокачествен артикул, който внася непосредствено от Франция.

 

Ботоксовите инжекции дотам изглаждали челото на Киро и опъвали лицето му, че наподобява като бебешко дупе. За да не се засича обаче с хора от простолюдието, той посещавал разкрасителния център в извънработно време – нормално към 21 ч.

„ Кирил наподобява неглиже, само че в действителност е извънредно суетлив. Винаги е държал на външния си тип. Когато преди 2 години видя първите белези на остаряването, изпадна в суматоха. Веднага изследва кое е най-хубавото и стартира да си слага регулярно инжекции с ботоксов токсин. Те са изцяло незабележими за близките “, коментира човек от обкръжението на водача на Политическа партия. Така лицето на Петков замръзва за няколко месеца, след което се подлага още веднъж на процедурата.

 

За финален път си е поставил ботокс преди към седмица и това е повода, заради която изглеждаше извънредно пресен при внасянето на изборните документи в ЦИК в сряда.

Освен това водачът на Политическа партия се стреми да спортува и намира време за това най-малко 3 пъти седмично.

 

За разлика от съпартиеца си Асен Василев, той изпитва същински смут от напълняване и следи прецизно килограмите си. Дори да наддаде с половин кило, се подлага на извънредно строга диета, а злобарите подмятат, че повода той да се стреми да е слаб и секси, явно е Лена Бориславова, която ненавижда дебелите мъже.

 

Съпругът й Мирослав Иванов също е в добра физическа форма. „ Може би по тази причина Лена не харесва Асен Василев, само че пък той надали демонстрира интерес към нея “, хилят се в политическите среди.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кирил Петков ботокс Лена Бориславова Асен Василев ПП напълняване спорт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР