За женатаНоволунието на 30 август 2019 г. - Черната луна,

...
За женатаНоволунието на 30 август 2019 г. - Черната луна,
Коментари Харесай

Новолунието на 30 август ще ни завърти във вихъра на кармата: ТРИ зодии ще сбъднат всичките си мечти!

За дамата

Новолунието на 30 август 2019 година - Черната луна, предвещава промени в живота на три зодиакални знака. 

Новолунието дава обещание да бъде необикновено сполучлив интервал за трима представители на зодията. Мнозина имат шанса да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Други ще могат да се обкръжават със мощен екип, който осъществя смели хрумвания. Уникалното събитие дава обещание да донесе големи промени.

Какво приготвя Новолунието на 30 август за зодиакалните знаци Везни, Скорпион и Стрелец?

Везни

Това е необикновено сполучлив ден за зодиакалния знак Везни! Вие безусловно генерирате блестящи хрумвания на всяка стъпка и давате невероятни резултати. Чувствайте се свободни да споделите мислите си с огромна публика и да съберете към себе си съидейници, които ще ви оказват помощ да реализирате плановете си.

Не си коства да се притеснявате, тъй като ще получите поддръжка от най-неочакваните източници. Използвайте своята прелест и словоохотливост, с цел да срещнете мощни хора в бизнес среда.

Успешна изглежда материалната сфера. Хороскопът предлага умело да инвестирате пари в обещаващи планове, а по-късно можете да увеличите личния си приход доста по-бързо и по-лесно.

Новолунието на 30 август ще повлияе позитивно на ориста ви. Факт е, че Везните ще могат да се сбогуват с комплекси и страхове. Вече не се съмнявате в личните си качества, затова ще можете да увеличите оптимално личния си капацитет.

Скорпион

30 август е най-обещаващият и сполучлив интервал за зодиакалния знак Скорпион.

Във вас се ускорява силата и желанието за дейности. Тези качества ви разрешават да постигнете положителни резултати за малко време и дейно да решите всички зараждащи проблеми.

Разбира се, вашата безкомпромисност и неизменност може да накара някой да реагирате негативно. Но Скорпион е толкоз буен за осъществяването на това, което е възнамерявал, че даже няма да обърне внимание на рецензията или клюките.

Изграждайте дълготрайни проекти. Скорпион може вярно да оцени личните си сили и запаси, с помощта на което може да предскаже времето за осъществяване на концепцията. Заобиколете се със мощни хора, които ще подклаждат жаждата ви за деяние.

Новолунието се смята за страховит ден за вас, тъй като можете да срещнете прелестен другар, връзка с който скоро ще се развие в бизнес или сантиментален. Прекарайте вечерта с близки.

Стрелец

Това е претрупан и кондензиран петък за Стрелец. Основното нещо е да не започнете да се притеснявате от дребни неприятности. 

Вече не би трябвало да се страхувате от врагове, тъй като сте създали няколко крачки напред. Освен това през днешния ден хората са склонни да трансформират мнението си, тъй че вчерашните врагове на драго сърце ще се опитат да открият положителни връзки с вас.

Споровете и споровете могат да зародят в фамилията. Хороскопът обаче предлага гасенето на пожара на ранен стадий. Още по-добре, общувайте с вашата сродна душа, с цел да разрешите неотложно всички разлики.

Новолунието ще донесе на зодиакалния знак Стрелец опцията бързо да се придвижи нагоре по кариерната стълбица. Очаквайте предложения за увеличение на заплатите или ще бъдете помолени да станете началник на цялостен отдел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР