За жена шофьор – рецидивист на пътя ни сигнализира читател

...
За жена шофьор – рецидивист на пътя ни сигнализира читател
Коментари Харесай

Камикадзе! Жена всяка сутрин нахлува в насрещното на Околовръстното на Пловдив

За жена водач – рецидивист на пътя ни алармира четец на TrafficNews.bg. Той изпраща видеоклип до пловдивския уебсайт, на който се вижда по какъв начин автомобил с висока скорост влиза в насрещното платно на Околовръстното шосе, а около нея като на магия минават няколко коли. По описа на пловдивчанина, това държание на пътя от страна на дамата е всекидневие. Ето и целия роман:


„ Жената всяка заран прави едно и също придвижване, с което основава причина за ПТП, тъй като навлиза в платното за насрещно движещите се и освен това състояние заплашва освен нейния живот, а и на останалите участници от придвижването. Часът, в който най-вече минава е сред 7:35 - 7:45, като вози двете си деца, а едното е на предната седалка, което не е позволено. Искрено се надявам органите на реда да вземат това под внимание, тъй като шансът все в миналото ще й изневери и някой ден просто няма да продължи към Пловдив, а и ще пострадат почтени хора.

Номерът на въпросната госпожа е РВ0617ВХ, действието се развива на надлеза до компания Булсафил, като минава изпод и поема към Пловдив. Искам единствено да попитам дамата дали се замисля, че това, което прави заплашва живота на останалите участници от придвижването, само че даже да не я интересува за останалите дано намерения най-малко за децата си, които нямат никаква виновност!”, написа пловдивчанинът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР