За италианците е трудно да разберат защо германци, американци, британци

...
За италианците е трудно да разберат защо германци, американци, британци
Коментари Харесай

Коронавирус: кой с какво се запасява

За италианците е мъчно да схванат за какво германци, американци, британци и българи се запасяват с тоалетна хартия. " За тях тоалетната хартия въобще не е толкоз основна, въпреки всичко баните им разполагат с бидета ", написа " Зюддойче цайтунг ". Затова в изискванията на пандемия жителите на Апенините натъртват на други артикули, като да вземем за пример виното. Тъжната панорама на празни лавици за вино се следи и във Франция и Испания. Френската романтика очевидно не е мит. Поне за това приказва фактът, че във Франция и контрацептивите са на изчерпване.
Българите купуват плодове
" Зюддойче Цайтунг " отбелязва, че в България евентуално са решили да подсилят организма си с витамин С. Затова на максимален интерес се радват цитрусовите плодове и бързо свършват.
В Нидерландия се запасяват с марихуана
През март в Нидерландия се стигна до опашки пред така наречен " кофишопове ", откакто стана ясно, че държавното управление възнамерява да ги затвори по време на рецесията. В страната е позволено притежанието на до пет грама канабис, прецизира " Франкфуртер алгемайне цайтунг ". Впоследствие стана ясно, че запасяването не е било належащо, защото на кофишоповете бе позволено да продължат да продават, само че " за у дома ". Правителството предприе тази мярка, с цел да ограничи черния пазар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР