За инцидента разбрахме от клипа, който ни показаха родителите на

...
За инцидента разбрахме от клипа, който ни показаха родителите на
Коментари Харесай

Какво се случи след бруталния бой между ученички в Стара Загора ВИДЕО

За случая разбрахме от клипа, който ни демонстрираха родителите на едно от девойките. Причината за багра е, че едното от девойките е харесало фотография в Инстаграм на някакво момче.

Това е мотивът да се съберат и да стартират да се изясняват. Преминали са към физическа разпра, заяви пред Нова телевизия шефът на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора.

Както БЛИЦ заяви , на 26 февруари в двора на учебното заведение две девойки се сбиха, а видео, запечатало случката, бе публикувано от възмутена жена.

„ Имало е други възпитаници, които и благодарение на защитата са съумели да ги разтърват”, добави шефът.

Той сподели още, че е разговарял и с двете девойки. Ученичките са се извинили една на друга. Момичето, което нанася ударите, няма други прегрешения.

Работата с ученичките продължава.

Всеки миг в гимназията за среща би трябвало да дойдат родителите на двете девойки, стана ясно още от думите на шефа.

„ До този миг произшествия от такова естество не е имало. Това, което би трябвало да се случи е екипът на учебното заведение да обръща съществено внимание на такива неща, да работи с родителите и учениците.

Училището би трябвало и да се отнася по-сериозно към сигнализирането и да реагира незабавно. Случката е от четвъртък, а информацията стигна до нас в понеделник.

Агресията е доста съществено и не знам от какво е предизвикана. Трябва да се работи и с ученика, който снима клипа, тъй като вместо да алармира за случката той я следи и заснема”, сподели Татяна Димитрова шеф на инспектората по обучение Стара Загора.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР