За инцидент от кръстовището на столичните булеварди “Сливница” и “Христо

...
За инцидент от кръстовището на столичните булеварди “Сливница” и “Христо
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент разтърси столицата! Полицай с мотор уби кученце на “Сливница” и “Ботев”…

За случай от кръстовището на столичните булеварди “Сливница” и “Христо Ботев”, при който домашният им любим е бил премазан от служител на реда с мотор, описаха във Facebook притежателите на убитото куче.

Вчера, 30 април, Данчо Колев е пресичал на зелено кръстовището дружно със своети чихуахуа Максимилиан.

“Той беше премазан от полицейски мотор, движещ се с гневна скорост (по моя преценка над 100 км/ч). Секунди по-късно Максимилиан издъхна в ръцете ми… Тези, които предизвикаха гибелта му, даже не стопираха да попитат и да ревизират какво се е случило, а просто продължиха да фучат с гневна скорост”, написа Колев в профила си, като обявата му към този момент е споделене от потребителите на обществената мрежа близо 300 пъти.

След случая индивидът подал сигнал на 112, откъдето го свързали с КАТ. Попитали го дали е видял или записал номера на мотора. “Аз обясних, че не съм го видял и поради скоростта с която моторите профучаха през всички нас на пешеходната пътека беше невероятно да се види номера. Казах на дежурния, че макар че не съм видял номера на кръстовището има камери и на тях елементарно те биха могли да видят случая и номера на мотора”, продължава Колев.

Било му обяснено, че не всички камери работели и можело и да няма запис от този миг. Пратили дежурен екип на място, с цел да огледа и установи произшествието. След към час пояснения и трудове, патрулът на КАТ отишъл въпреки всичко да прегледа камерите.

“Прибрах се у дома и чаках да ме повикат още веднъж на мястото на случая, с цел да ми връчат протокола и да ме осведомят кой умъртви дребното ни момченце. Към 17:20 ч. ми се обадиха да сляза на кръстовището, защото патрулът всеки миг ще се върне след разходката им да гледат камерите. Казаха ми, че са прегледали камерите и че на тях се виждат двама мотористи в жълти жилетки, само че ги виждали единствено начело и не можело да открият номерата на моторите, нито дали са служители на реда.

Докато ми обясняваха това внезапно към нас почнаха да паркират полицейски мотори (общо 6 на брой) и още една полицейска патрулна кола. Настана някаква блъсканица. Пристигналите чиновници на реда започнаха да ме заговарят и задават въпроси един след различен. Първия много настъпателно стартира да ме разпитва: “И какво в този момент, ще съдиш ли сътрудника?… Друг ме пита за какво кучето е било без намордник и ми заобяснява, че ще ми сформират акт за това. Трети ми заобяснява, че сътрудника доста съжалявал и че бил помислиш, че някаква котка била изхвърчала…  Този или различен почна да ме пита дали не може да приключим проблема и да ми купят едно куче… Друг попита къде е кучето, аз споделих, че е в багажника на колата ми защото го бях прибрал там в легълцето му с обичаната му плюшена жаба и го бях завил с одеалцето му. Той ми сподели, че пита тъй като си мислили, че няма никакво куче и някой си прави майтапи (за този сходен коментар няма думи с които да изразя възмущението си)”, покъртен е още Данчо Колев.

Той пита още по какъв начин може в центъра на София на едно от най-оживените кръстовища на два булеварда да не може да се наблюдава на камерите кой мотор с кой служител на реда е умъртвил едно почтено създание и защо са Джи Пи Есите на полицейските транспортни средства, като очевидно посредством тях не може да се разбере кой къде е бил и по кое време – или това не може да се разбере, единствено когато не би трябвало?



Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР