За интензивен трафик на границата с Румъния съобщават от граничната

...
За интензивен трафик на границата с Румъния съобщават от граничната
Коментари Харесай

Най-много чакащи има на границата с Румъния

За натоварен трафик на границата с Румъния оповестяват от граничната полиция “ на уеб страницата си.

Движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове „ Кардам “, „ Никопол “, „ Видин “ и „ Дуранкулак “ за леки коли на вход и товарни коли на излаз от България.

До 18 август Национална компания „ Пътна инфраструктура “ на Румъния ще прави действия по поддръжка на пътните платна на трасетата за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюргево “, влизащи в Румъния. Движението на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ при излизане от България ще се реализира на старите трасета. Тази краткотрайна организация, поради по-малкия брой трасета за прекосяване, ще докара до известно нарастване на времето за изчакване за излизане от България и влизане в Румъния.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия. Граничните инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят на осем работни места за влизащи леки коли и на шест работни места за излизащи леки коли.

Нормално е придвижването на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. От „ Гранична полиция “ предлагат на всички, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “, „ Капитан Петко челник “.

Нормален е трафикът и по границите със Северна Македония и Турция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР