За интегриране на Конфиндустрия България в събитията на Изпълнителната агенция

...
За интегриране на Конфиндустрия България в събитията на Изпълнителната агенция
Коментари Харесай

Конфиндустрия България и ИАНМСП ще подпишат меморандум за сътрудничество

За консолидиране на Конфиндустрия България в събитията на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия се договориха представители на двете организации. На срещата през днешния ден беше разисквана и опцията да се подпише меморандум за съдействие, откакто станаха ясни доста от областите на съвместен интерес.

Изпълнителният шеф на ИАНМСП доктор Бойко Таков показа пред Пламен Дилков, вицепрезидент на Конфиндустрия България и Мила Ненова, шеф на Конфиндустрия България, концепцията си за учредяването на експортен хъб на територията на София Тех Парк. „ С богатия си опит и обичаи в бизнеса, фирмите от Конфидустрия България безспорно могат да дадат скъпи препоръки и да дават ноу-хау на български бизнесмени, които желаят да развиват активност зад граница “, сподели по време на диалозите доктор Таков. Идеята зад експортния хъб е да се наберат наши компании, които да минат образование по какъв начин да презентират и да предложат продуктите и услугите си на непознати пазари.

Предприятията от Конфиндустрия България могат да вземат участие в стратегиите за интернационализация на МСП на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, в случай че дават отговор на критериите за допустимост. От ИАНМСП се ангажираха да продължат да подават регулярно информация за идни събития, които от Конфиндустрия България да промотират измежду своите членове.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР