За голямо съжаление се сбъднаха очакванията. Ясно е, че става

...
За голямо съжаление се сбъднаха очакванията. Ясно е, че става
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в МС е Янев

За огромно страдание се сбъднаха упованията. Ясно е, че става въпрос за пълномащабна офанзива. Конфликтът ще се задълбочи. Това, което прави Путин води до задълбочаване на солидарността в НАТО.

Това съобщи някогашният боен министър Николай Ненчев в студиото на Нова телевизия.

Той сподели, че от случилото се излиза наяве, че на Путин не може да се има вяра: “Путин струпваше войски, когато твърдеше, че ги изтегля”. Според него е допустимо да избухнат други районни спорове.

По думите в следствие е допустимо да се включат и други страни в спора. Ненчев изрази безпокойствие за държавните ни граници: “Не се стигна до ясна и безапелационна позиция от Народно събрание. Това е неприятен сигнал, тъй като значи, че политическите сили, които поддържат държавното управление, не са единни”.

Бившият министър на защитата чака провокации на хибридно равнище: “Ще се засилят разнообразни организации, които да осъществят зловредна активност. Ако Путин успее да изкара една страна от Европейски Съюз и НАТО, това ще е огромен триумф за него”.

“Не чухме нищо от страна на МО. Очевидно слабото звено в Министерски съвет е министър Янев”, безапелационен беше Ненчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР