За голям проблем във Варна разкриха жители на града. На

...
За голям проблем във Варна разкриха жители на града. На
Коментари Харесай

Много голям проблем тормози част от варненци

За огромен проблем във Варна разкриха поданици на града. На техните тегоби се натъкна кореспондент на Varna24.bg във фейсбук група.

Публикуваме без редакторска интервенция:

Здравейте група!

За трети следващ ден, рейс по линия 12, който по график би трябвало да тръгне в 7:45 часа от спирка Бункера липсва.

Предполагам, че доста съкварталци са го усетили, както и живущите в Галата и селищните формирания в региона, които вършат връзка точно с него в Аспарухово.

Днес към този момент звъннах на посочения телефон 070010933, да получа информация, за какво тъкмо този рейс липсва три следващи дни, и за какво не е оповестено на никое място, че няма да го има.

Отговора беше - механически проблем.

Лично аз считам, че на фона на билетче за 2 лв. за час, това е меко казано неуместен отговор.

Другото което дамата насреща ми сподели е, че няма по какъв начин да разгласят, тъй като не се знае какъв брой време ще отнеме отстраняването на " техническия " проблем.

За следващ път Аспарухово е последна грижа на Градски Транспорт " ЕАД Варна.

Ето и част от мненията, които единствено удостоверяват, че казусът не е индивидуален случай, а е рецидив, и се случва на доста хора:

- Де да беше единствено Аспарухово...

- Техническият проблем ще продължи до края на туристическият сезон. Част от читавите рейсове, водачи, че и почистващите компании се пренасочват в посока комплексите. Всяко лято да вземем за пример в съвършен център липсват метачките. Цяло лято разчитаме напразно.

-  това е пиков час! Сезона си е сезон, те са длъжни да обезпечат превоз.

- алчни са,искат облага с претъпканите рейсове.

- всички знаем какво са длъжно, само че...то и тролей 86 щяха да връщат след следващият стадий на ремонт, обаче хитро се спотаиха около пандемията. При нарастването на билетчето, бяха заложили в началото картата за всички линии да стане 40 лева, вместо 50 лева и това не направиха. Да не приказваме, че съпоставимо със София, където картата за всички надземни линии за цяла година е 365 лева, тук е 520 лева И макар действително по-високите цени тук, по-кратките направления, варненци са все ролята на длъжници или просители на общината.

- Товае всеки божий ден освен днеска два или три курса липсват заради липса на шофоъри и ниски заплати

- да, в противоположна посока също липсват преди 16:00 часа.

- от бункера три дни поред заран 8. Бес.15 го няма следобяд 5.без10също го няма

- за този от 5 без 10 и през вчерашния ден не пристигна.Представям си идващия курс какъв брой е бил пренатъпкан

- Днес чаках 40 мин за рейс, не помня да е било толкоз зле....тъпкано с хора,повечето възрастни.

- Пътувам в противоположната посока с рейса в 15:58 от Терапията. Два дни подред идва цялостен на трета спирка и хората недоволстват, че е липсвал предния. На Централна поща, към този момент е доста " приятна " задушевна ситуацията. Контрольорките нападателни, лидера на рейса раздразнителен, тъй като всички си го изкарват на него...

Въобще, цялостна стратегия да се чувстваш удобно.

- Какво значи механически проблем? Да не би да е паднала бомба върху спирката или върху пътното платно? Или следващата небрежност и безхаберие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР