За главен секретар на Министерство на вътрешните работи, който ще

...
За главен секретар на Министерство на вътрешните работи, който ще
Коментари Харесай

Живко Коцев ще е новият Главен секретар на МВР

За основен секретар на Министерство на вътрешните работи, който ще замести Петър Тодоров, ще бъде препоръчан досегашният зам.-главен секретар на ведомството - Живко Коцев. 

Това заяви премиерът Николай Денковпред публицисти в Народното събрание. Предложението е в съгласие сред премиера и вътрешния министър Калин Стоянов.

Петър Тодоров към момента не е освободен от поста. Миналата седмица президентът Румен Радев отхвърли да приеме настояването на Калин Стоянов да освободи Тодоров. Въпреки това Петър Тодоров самичък подаде оставка

През юли Калин Стоянов краткотрайно назначи Живко Коцев за зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Кой е Живко Коцев?

Живко Коцев е роден на 9 октомври 1971 година в София. Завършил е АМВР, ВТУ-Велико Търново – магистър по право. Преминал е профилирано образование в Международната правоприлагаща академия – ILEA в Будапеща.

През 1991 година започва работа като служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи. Работил е като контрольор в бранш " Престъпления срещу личността и грабежи ", шеф на бранш " Грабежи ", шеф на Четвърто РУ-СДВР, шеф на ОДМВР-Велико Търново и в Групово дело " Национална полиция ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР